вівторок, 29 липня 2014 23:46

Футболістам "Копенгагена" влаштували душ під час тренування
19

Столе Сольбаккен спілкується з клубним телеканалом
Фото: Ірина КОЗЮПА
Бригада арбітрів матчу на чолі з англійцем Андре Маррінером

Сьогодні данський "Копенгаген" провів тренування на полі "Олімпійського". Завтра команда норвежського наставника Столе Сольбаккена зіграє з дніпропетровським "Дніпром" матч Ліги чемпіонів.

Перед тренуванням тренер у супроводі капітана Томаса Ділейні поспілкувалися з журналістами на прес-конференції. Футболіст зазначив, що команда відчуває себе у безпеці у Києві і всі готові до поєдинку. Також Ділейні зізнався, що завтра його влаштує і нічия з "Дніпром".

Сольбаккен виділив Євгена Коноплянку у складі "Дніпра" і похвалив за успішний виступ у минулій Лізі Європи. У власній команді наставника найбільше хвилює питання зіграності, адже у міжсезоння "Копенгаген" омолодив склад.

На прес-конференції і наставник, і футболісти спілкувалися англійською мовою.

Участь у тренуванні взяли 19 польових гравців і троє голкіперів. Всі футболісти перебували у гарному настрої, посміхалися і жартували.

Під час пробіжки запрацював полив газону. І замість того, щоб тікати подалі від "дощу", деякі гравці з радістю побігли назустріч водичці. Їх можна зрозуміти. Сьогодні видався дуже спекотний день.

Подивитися тренування команди прийшло кілька данських вболівальників. Чоловіки зайняли місця на одній з центральних трибун нижнього ярусу.

"На матчі буде близько 50-ти наших вболівальників. Зазвичай на виїзних іграх нас супроводжує більше фанатів, але цього разу довго вирішували, де проходитиме гра. Спочатку ми мали грати в Дніпропетровську. Потім матч перенесли в Київ", - розповідає прес-аташе "левів".

Ще у матчі першого туру чемпіонату Данії основний півзахисник "Копенгагена" ісландець Рюрик Гісласон зазнав травми.

"Він травмував спину. Гісласон залишився у Копенгаген. З його травмою було б важко витримати переліт до Києва", - додає прес-аташе. 

Після тренування команда повернулася у готель. "Копенгаген" поселився у "Хілтоні". 

Додамо, що матч "Дніпро" - "Копенгаген" розпочнеться о 19:00.

Зараз ви читаєте новину «Футболістам "Копенгагена" влаштували душ під час тренування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути