пʼятниця, 21 листопада 2014 18:39

Футболіст "Реала" завершив школу у 28 років

Футболіст "Реала" завершив школу у 28 років
Серхіо Рамос vk.com

Переможець Ліги чемпіонів-2014 у складі мадридського "Реала" Серхіо Рамос завершив отримання cередньої освіти, таким чином закінчивши школу в 28 років. Про це повідомляє портал Sport.es.

Спортсмену вдалося успішно здати два останніх іспити - з біології та екології. Завдяки цьому Рамос тепер має закінчену обов'язкову середню освіту (ESO).

Гравець припинив навчання у школі в 2004 році заради футбольної кар'єри в "Севільї", з якої він в 2005-му перейшов в мадридський "Реал". Всі ці роки Рамос час від часу здавав іспити з дисциплін, необхідних для отримання атестата.

Серхіо Рамос є одним з провідних гравців "Реала" в обороні. За дев'ять неповних сезонів в клубі він тричі ставав чемпіоном Іспанії, двічі вигравав Кубок і Суперкубок країни, а в 2014 році допоміг мадридцям виграти Лігу чемпіонів і Суперкубок УЄФА. Також футболіст виграв дві першості Європи (2008, 2012) та чемпіонат світу-2010 зі збірною Іспанії.

Зараз ви читаєте новину «Футболіст "Реала" завершив школу у 28 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути