вівторок, 27 січня 2015 11:32

Фоменко прокоментував перехід Безуса в "Дніпро"

Фоменко прокоментував перехід Безуса в "Дніпро"
Роман Безус bbs.if.ua

Наставник збірної України Михайло Фоменко прокоментував перехід Романа Безуса з київського "Динамо" до дніпропетровського "Дніпра".

"Хочеться вірити, що перехід Безуса допоможе футболістові знову бути затребуваним у збірній. Все залежить від нього, як він скористається шансом, який йому дадуть у "Дніпрі". Думаю, Мирон Маркевич запрошував Романа не для того, щоб не давати можливості проявити себе.

Найголовніше, щоб зараз, після того як він не грав і відразу включився у навантаження і ритм товариських матчів, не було травм і проблем зі здоров'ям. А в тому, що він може і вміє грати на високому рівні і повернеться до своєї кращої готовності, я аніскільки не сумніваюся.

Тим більше, для самого Романа, психологічно, на мій погляд, перехід у "Дніпро" - теж гарний стимул і можливість проявити себе.

Якщо говорити про той же Азербайджан, згадайте, як "Карабах" грав з "Дніпром" у Лізі Європи. Топ-клуби в цих країнах, думаю, не поступаються багатьом нашим командам. Тим більше, вони теж ставлять завдання постійно грати в єврокубках.

Скоро мої помічники виїдуть в міста, де тренуються наші провідні команди. Будемо дивитися, хто і як готується до сезону, хто в якій формі.

Дивився матчі "Шахтаря" в Бразилії. Але зараз говорити про якусь готовність і оцінювати форму ще рано. Тішить, що Мірча Луческу дає ігрову практику всім футболістам, у тому числі українським гравцям своєї команди. І найголовніше, що на збори з першою командою поїхали молоді і перспективні футболісти, вихованці "Шахтаря", які отримають у Бразилії поруч з досвідченими хлопцями хорошу школу життя", - сказав Фоменко.

Зараз ви читаєте новину «Фоменко прокоментував перехід Безуса в "Дніпро"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути