неділя, 08 грудня 2013 17:48

"Донбас" відстояв перемогу у матчі з "Сибіром"

"Донбас" відстояв перемогу у матчі з "Сибіром"
ХК "Донбас" завершив виїзну серію перемогою ФОТО: hcdonbass.com

"Донбас" завершив свою чергову виїзну серію, здобувши у чотирьох матчах три перемоги. У неділю підопічні Андрія Назарова обіграли у Новосибірську "Сибір" - 3:2.

По тому, як розвивалися події у першому періоді, здавалося, що ніяких проблем у донеччан у цій грі не виникне. І важко сказати, чи то гості піймали такий кураж, чи то тренерський штаб "Сибіру" прорахувався, поставивши у ворота Гайдученка, а не Коскінена. Так чи інакше, але до результату 12-ї хвилини "Донбас" відзначився тричі, а "Сибір" помітно "пливла" після такого дебюту, а на майданчику з'явився Коскінен.

Ситуація на майданчику помалу почала змінюватися. Втрачати новосибірцям, які проводили заключний домашній матч у цьому році, було вже нічого і тим завзятішими ставали їх атаки.

Ще до другої перерви господарі скоротили відставання до мінімуму, що зумовило сценарій третього періоду: штурм воріт Лейтона то затихав, то починався з новою силою.

За півтори хвилини до сирени "Сибір" замінила Коскінена шостим польовим, але "Донбас" відбився, здобувши чергову перемогу - 3:2.

Чемпіонат КХЛ

"Сибір" (Новосибірська обл.) - "Донбас" (Донецьк) - 2:3 (0:3, 2:0, 0:0)

Шайби: Подхрадскі (Вілсон), 1:12 (0:1). Федотенко, 10:27 (0:2). Робітайл (Кашпар, Коларж), 11:48 (0:3). Енлунд, 26:20 (1:3). Енлунд (Кугришев), 36:17-біл. (2:3).

"Донбас": 49.Лейтон. 27.Коларж - 77.Пиганович, 92.Лайне - 26.Федотенко - 15.Віртанен, 5.Вілсон - 37.Подхрадскі, 63.Дадонов - 14.Недорост - 28.Якуценя, 7.Бартуліс - 51.Разін, 22 . Кашпар - 16.Робітайл - 19.Кііскінен, 67.Щегольков - 44.Варламов - 88.Торяник, 4.Сільницький

Зараз ви читаєте новину «"Донбас" відстояв перемогу у матчі з "Сибіром"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути