середа, 13 листопада 2013 18:12

ХК "Донбас" мінімально переміг "Трактор"

ХК "Донбас" мінімально переміг "Трактор"
Єдину шайбу у матчі провів Туомас Кііскінен ФОТО: hcdonbass.com

"Донбас" утретє в історії очних протистоянь обіграв челябінський "Трактор". Відзначимо, четвертий шатаут в сезоні Майкла Лейтона і першу шайбу Туомаса Кііскінен, який повернувся на лід.

Відсутність закинутих у першому періоді шайб, аж ніяк, не свідчення відсутності можливостей для взяття воріт. Команди діяли гостро, але швидкості і точності для того, щоб змінити рахунок на табло, явно не вистачало. У таких умовах воротарям було досить легко було демонструвати свої найкращі якості, що Лейтон і Гарнетт із задоволенням і робили. На долю воротаря "Донбасу" випав булліт, але і в цьому випадку змін у рахунку не відбулося.

Другий період вийшов помітно цікавішим від свого попередника, незмінним залишилося лише одне: воротарі продовжували вигравати дуелі у нападників, зберігаючи інтригу на найвищому градусі. Разом з рівністю в рахунку збереглася і рівність у кидках по воротах. Їх, за підсумками двох періодів, виявилося в активі команд - 18 на 16, і всі - "холості".

Лише у третій двадцятихвилинці Туомасу Кііскінену, який після травми провів свій перший матч у нинішньому сезоні , вдалося розпечатати ворота Гарнетта. Шайба, зустрівшись з каркасом воріт, все ж опинилася у сітці. Фінський варіант першої ланки команди Андрія Назарова спрацював. Після цього пішли складні для донеччан хвилини. Господарі майданчика горіли бажанням відновити рівновагу. Гравці українського клубу намагалися скористатися можливостями зіграти в контратаці і грамотно зіграли в обороні, вистоявши на останніх секундах навіть проти шістьох суперників.

"Трактор" (Челябінськ) - "Донбас" (Донецьк) - 0:1 (0:0, 0:0, 0:1)

Шайби: 0:1. Кііскінен (Коларж) - 42:42 .

"Донбас": 49.Лейтон. 27.Коларж - 77.Пиганович , 92.Лайне - 15.Віртанен - 19.Кііскінен, 5.Вілсон - 37.Подхрадскі, 63.Дадонов - 26.Федотенко - 28.Якуценя, 7.Бартуліс - 51.Разін, 24 . Благой - 16.Робітайл - 22.Кашпар, 88.Торяник - 44.Варламов - 95.Морозов, 4.Сільницький.

Зараз ви читаєте новину «ХК "Донбас" мінімально переміг "Трактор"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути