пʼятниця, 27 вересня 2013 08:51

ХК "Донбас" програв лідеру Сходу

ХК "Донбас" програв лідеру Сходу
Хокеїсти "Донбаса" поступилися "Барису" ФОТО: hcdonbass.com

Слідом за лідером Західної конференції на підопічних Андрія Назарова чекав матч з першою на поточний момент командою Сходу. Протягом першої половини стартової двадцятихвилинки, маючи хороші шанси на успіх, відкрити рахунок могла будь-яка з команд.

Однак, не використавши чисельну перевагу, донеччани надали суперникам варіант 5 на 3, і гості, ледь у господарів майданчика з'явився четвертий польовий, змогли відправити шайбу у ворота. Протягом трьох наступних хвилин гравці "Бариса" ще двічі запалювали червоне світло за воротами "Донбасу".

Лише після цього донеччанам вдалося прийти в себе і, завдяки точному кидку Євгена Дадонова, скоротити відставання в рахунку.

Ще раз скоротити відрив підопічним Андрія Назарова вдалося після розіграшу зайвого. Лукаш Кашпар потужним кидком майже від борту застав фінського голкіпера зненацька, а за дві хвилини до кінця третього періоду господарі майданчика отримали ще одну чисельну перевагу, і після тайм-ауту, замінили воротаря на шостого польового. Однак, відстоявши ворота, гості змогли зберегти і переможний рахунок.

"Донбас" (Донецьк) - "Барис" (Астана) - 2:4 (1:3, 0:1, 1:0)

Шайби: 0:1. Бойд (Ландін, Доус) - 14:58 -біл., 0:2. Поліщук (Спиридонов, Жайлауов) - 16:29, 0:3. Бойд (Боченскі, Лакиза) - 17:34 , 1:3. Дадонов (Якуценя, Недорост) - 19:32, 1:4. Спиридонов (Жайлауов) - 38:39, 2:4. Кашпар (Лайне, Пиганович) - 45:37 - біл.

Зараз ви читаєте новину «ХК "Донбас" програв лідеру Сходу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути