пʼятниця, 14 лютого 2014 14:54

"Динамо" зіграє у матчі-відкритті нового стадіону "Спартака"

"Динамо" зіграє у матчі-відкритті нового стадіону "Спартака"
fanat1k.ru

Московський "Спартак" і київське "Динамо" проведуть виставковий матч, приурочений до відкриття нового стадіону москвичів - "Відкриття Арени". Гра відбудеться 24 липня.

"Наприкінці грудня, що виглядало як приємний новорічний сюрприз, президент московського "Спартака" Леонід Федун звернувся з офіційною пропозицією до свого українського колеги Ігоря Суркіса, щоб київське "Динамо"взяло участь у відкритті нового клубного стадіону, - говорить віце-президент клубу Олексій Семененко. - Природно, що в "Динамо" на таку ініціативу відреагували позитивно.

Адже для будь-якого клубу було б вельми престижно взяти участь у такому заході. І "Спартак", погодьтеся, цілком міг би запросити до Москви будь-який інший клуб світу, але перевагу віддав саме нашому.

Після того як були узгоджені всі деталі приїзду киян до столиці Росії, клуби підписали офіційні папери. Були деякі нюанси, пов'язані з термінами проведення цього матчу, оскільки перед цим проходитиме чемпіонат світу, а потім стартують чемпіонат України та єврокубки.

Проте все вирішилося позитивно, і "Динамо" пообіцяло, що привезе до Москви найсильніших на цей момент гравців," - передає слова Семененка "Чемпионат.сom".

Раніше повідомлялося, що суперником червоно-білих на матчі-відкриття міг стати " анчестер Юнайтед" або мадридський "Реал".

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" зіграє у матчі-відкритті нового стадіону "Спартака"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути