пʼятниця, 19 вересня 2014 00:39

"Динамо" на старті ЛЄ розгромило португальський "Ріу Аве"

"Динамо" на старті ЛЄ розгромило португальський "Ріу Аве"

Київське "Динамо" успішно стартувало у груповому етапі Ліги Європи. "Біло-сині" розгромили португальський "Ріу Аве" з рахунком 3:0. Андрій Ярмоленко передав португальцям український "привіт", забивши на 20-й хвилині дальнім вистрілом з лівої.

 

Незабаром динамівці вдруге засмутили Кассіо дос Анхоса. Тепер з-за меж штрафного до мяча приклався Юнес Беланда. Сфера рикошетом від захисника полетіла у лівий нижній кут воріт.

У другому таймі Беланда знову зарядив свою гармату, та цього разу голкіпер став на шляху м'яча, але втримати його не зміг. Першим до сфери підскочив Артем Кравець, холоднокровно розібрався з воротарем і потужно запустив м'яч у сітку.

Португальці мали мегашанс трішки реабілітуватися в рідних стінах. На 86-й хвилині м'яч після удару Вакасо відлетів від хрестовини.

2 жовтня "Динамо" на "Олімпійському" прийматиме румунський "Стяуа", який просто зрівняв із землею данський "Ольборг" - 6:0.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" на старті ЛЄ розгромило португальський "Ріу Аве"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути