пʼятниця, 27 лютого 2015 12:06

Чортова дюжина для "Динамо" і "Дніпра" - до Пітера чи Москви наші в березні не поїдуть

Чортова дюжина для "Динамо" і "Дніпра" - до Пітера чи Москви наші в березні не поїдуть

Сьогодні в 14:00 за київським часом у швейцарському Ньоні пройде жеребкування 1/8 фіналу Ліги Європи. Україну на цій стадії представлятимуть київське "Динамо" і дніпропетровський "Дніпро". Причому дніпряни вперше в історії подолали перший весняний раунд єврокубків.

На даному етапі українські команди можуть зіграти між собою. Відзначимо, що ще в грудні УЄФА ухвалив, що українські та російські клуби можуть зустрітися між собою не раніше чвертьфіналу. Але після вчорашніх матчів 1/16 фіналу представники асоціації дану інформацію не підтверджують. Нагадаємо, Росію в 1/8 представлять московське "Динамо" та пітерський "Зеніт".

Повний список учасників 1/8 фіналу Ліги Європи виглядає таким чином: "Дніпро", "Динамо" Київ, "Аякс", "Бешикташ", "Брюгге", "Динамо" Москва, "Зеніт", "Евертон", "Фіорентина", "Інтер", "Наполі", "Рома", "Севілья", "Торіно", "Вольфсбург", "Вільярреал".

Нагадаємо, київське "Динамо" за сумою двох матчів пройшло французький "Генгам", а дніпропетровський "Дніпро" залишив не при справах грецький "Олімпіакос".

Зараз ви читаєте новину «Чортова дюжина для "Динамо" і "Дніпра" - до Пітера чи Москви наші в березні не поїдуть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути