вівторок, 21 жовтня 2014 16:06

"Чорноморець" економить на літаках

"Чорноморець" економить на літаках
pobeda.od.ua

У ході першого кола нинішнього сезону "Чорноморець" вирішив змінити традиційний для виїзних матчів літак на інші види транспорту.

На матч до Києва проти "Динамо", зіграний трохи більше півтора місяців тому, команда Романа Григорчука добиралася на автобусі, а в минулий вік-енд для вояжу до Дніпропетровська на гру з "Дніпром" скористалися поїздом.

Цікаво, що в одеському клубі варіант із замовленням чартеру відпав навіть незважаючи на той факт, що їхати довелося не нічним поїздом "Одеса - Дніпропетровськ", а іншим - "Одеса - Луганськ / Костянтинівка". З Одеси він відправився о 14.33, а до Дніпропетровська прибув серед ночі - у незручні 1:18.

Що цікаво: всього три з половиною тижні тому, плануючи поїздку на ту ж Дніпропетровщину на кубковий поєдинок з дніпродзержинською "Сталлю", в "Чорноморці" інших варіантів, крім літака, навіть не розглядали. Як би там не було, а у всіх без винятку названих матчах "моряки" поступилися. Виходить, як не міняй транспортний засіб, а на результаті це не позначається.

До речі, поразки у "Чорноморця" почалися після того, як команда вперше змінила традиції, відмовившись від регулярного використання повітряного судна. Це було наприкінці серпня, під час тієї самої поїздки в Київ. Дану обставину у футбольних колах Одеси пов'язують з економією коштів через фінансові проблеми.

Зараз ви читаєте новину «"Чорноморець" економить на літаках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути