вівторок, 26 червня 2012 15:36

Британця в Україну не відпускала дружина

Британець 52-річний Марк Гарден приїхав у Київ подивитись гру збірних Англії та Італії. До цього три дні подорожував Польщею.

"Я сам купив квиток на літак і замовив собі місце у готелі. Подорож мені обійдеться в 1,5 тисяч фунтів – на ваші гроші це десь 18 тисяч гривень. Найбільше забирають переліт і проживання. Мені обіцяли, що з квитком на матч тут скрізь можна їздити безкоштовно, але у маршрутках і метро всюди просять оплачувати проїзд. 2-3 гривні – це ж не гроші. У нас метро в 20 разів дорожче".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Студенти у київській фан-зоні заробляють по 5 тисяч на місяць

Каже, дружина не хотіла його відпускати у мандрівку.

"Зізнаюсь чесно, дружина не одразу погодилась мене сюди відпускати. Вона у мене не зовсім розрізняє Україну та Росію, а про Росію у неї дуже погане враження. У британській пресі Путіна та Мєдвєдєва часто зображають на карикатурах в образах мафіозі. Коли народилась онука, я хотів узяти нянею росіянку. Дружина і донька запросили на роботу філіппінку. Вона погано знає англійську, але має медичну освіту. Філіппінці дружина довіряє більше".

Цікавлюся, якою уявляли Україну перед своїм приїздом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іноземні фани ходять у Київську оперу гуртами й по дешевих квитках

"У Британії працює багато українців. Я знаю, що це розумні люди. Був упевнений, що тут я знайду спільну мову з вашими уболівальниками. Звісно, мене лякали, що у вас тут російська мафія всюди, що ваші повії можуть обікрасти, таксисти завезти у ліс і забрати усі речі. Але це казали люди, які пам'ятають Україну у 90-х роках. Тепер це нормальна європейська країна, нічим не гірша за Грецію чи Іспанію".

Чим ви залишилися незадоволені?

У вас готелі дорожчі, ніж в центрі Лондона. І це зовсім не виправдано, бо умови у них кращі. У моєму номері за 2 тисячі гривень на добу нема тапочок і лише два рушники.

Зараз ви читаєте новину «Британця в Україну не відпускала дружина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути