середа, 15 лютого 2017 18:52

Секс на першому побаченні: як змінилася думка суспільства

Автор: http://goodspider.livejournal.com/
 

З кожним роком кількість людей, готових займатися сексом на першому побаченні, зменшується. Так заявили соціологи після аналізу анкет понад мільйона зареєстрованих користувачів сайту знайомств OKCupid.

Про це пише Ivona

Дослідники порівняли дані 2005 і 2015 років, аналіз яких показав: на сьогоднішній день кількість розкутих людей, відкритих до сексуальних стосунків на першому побаченні, стала на 20% меншою у порівнянні з 2005 роком.

На сьогодні лише чверть жінок (у порівнянні з половиною в 2005) готова до сексу на початкових стадіях знайомства (три-п'ять побачень).

У той же час, в сучасному суспільстві менше стали засуджувати людей, які ведуть безладне статеве життя і часто змінюють партнерів. Майже половина респондентів відповіла, що кількість колишніх сексуальних партнерів людини їх мало цікавить, в той час як в 2005 році це питання не хвилювало лише 30% опитаних.

Автор: http://www.allwomens.ru/
 

Лояльнішим стало і ставлення чоловіків до жінок. На 15% зменшилася кількість чоловіків, які засуджують жінок за безладні сексуальні зв'язки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про що думають любителі випадкового сексу

Дані анкет OKCupid показують, що сексуальна поведінка людей стала більш обдуманою, ніж будь-коли.

Буває так, що за нічною інтимною зустріччю йде ранкове амнезія ( "Як це ти опинилася голою в моєму ліжку?"). І це може діяти гнітюче. Якщо ви продовжите грати в мовчанку, одному з вас доведеться нелегко, коли у іншого почнуться справжні стосунки з кимось ще.

Зараз ви читаєте новину «Секс на першому побаченні: як змінилася думка суспільства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути