четвер, 09 лютого 2017 20:53

Коханці вночі, приятелі вдень: коли варто припинити стосунки

Автор: http://www.banzaj.pl/
 

Стосунки типу "коханці вночі, приятелі вдень" не можуть тривати до нескінченності. А буває так, що за нічною інтимною зустріччю наступає ранкова амнезія ("Як це ти опинилася голою в моєму ліжку?"). І це може діяти гнітюче.

Ми ніколи не обговорювали те, що відбувається між нами - це теж пригнічує. Раптом між вами є щось більш важливе, ніж просто секс? Якщо так і далі піде, то від цього "важливого" може нічого не залишитися. Раз ви відчуваєте до чоловіка якісь почуття і "хочете чогось більшого", мовчання варто порушити. Не факт, що він сам знає, чого хоче, але час це з'ясувати.

Напишіть йому і скажіть, що хотіли би зустрітися наодинці. Скажіть, що ви насолоджувалися вашими таємними зустрічами, але що тепер вам двом час обговорити, що відбувається.

Зізнайтеся, що хотіли би чогось більшого - навіть якщо не впевнені, чого саме. (Якщо він попросить говорити конкретніше, можна сказати, що ви б почали зі спільного обіду, один на один, без алкоголю і в денний час). Варто сказати йому, що вас не влаштовує той тип зустрічей, які між вами відбуваються, ви відчуваєте через цю невизначеність психологічний дискомфорт. Завірте, що секс був чудовий, але ви чекаєте, що між вами буде не просто секс.

Якщо виявиться, що він не поділяє ваших почуттів, краще знати про це.

Автор: http://zserials.ru/
 

Ознаки того, що інтимний зв'язок краще зовсім припинити

1.Усе задоволення – лише йому. Кожен раз. А він коли вам влаштує чарівну ніч?

2. Ви фантазуєте про кого завгодно, лише не про нього. Це нормально, що інші чоловіки можуть здаватися привабливими і викликати у вас сексуальні фантазії. Якщо ви не думаєте, про чоловіка, з яким у вас таємний секс, то може увесь ваш зв'язок - це безглузда випадковість?

3. Він підсилює ваші комплекси з приводу зовнішності. Якщо він говорить такі речі, через які ви стаєте невпевненою в собі, секс з ним не може бути і в половину такий хороший, ніж якби він обдаровував вас компліментами.

4. Ви і подумати не можете про те, щоб зізнатися йому в потаємних думках (або сказати про те, що вам, навпаки, не подобається). Ви знаєте, що він із тих, хто стане сміятися чи просто наплює на ваші потреби.

Автор: neomagia
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як відмовити чоловікові в близькості: дев'ять найкумедніших секс-порад 1894 року

5. Під час прелюдії ви мрієте лише про те, щоб вона, нарешті, припинилася. Але ж ви вже неодноразово натякали йому, як вам приємно, а як - ні.

6. Доводиться вставати за годину до його пробудження, щоб привести себе в порядок. І не тому, що ви - маніячка, схиблена на своєму зовнішньому вигляді, а тому що вже наслухалися від нього ранкових "компліментів".

7. У вас вільні стосунки, але один із вас хоче більшого. Якщо вас обох усе влаштовує - залежить лише від вас. Але якщо один любить і страждає, то чекати чогось кращого від цих стосунків не варто.

8. Після всього ви відчуваєте незручність або почуваєте себе нещасною. Ейфорія, задоволення, розслабленість, ніжність, можливо, приємна втома - ось нормальні жіночі відчуття після сексу. Смуток, незручність, відчуття провини, туга? Щось у вас пішло не так.

9. Ваш партнер - той ще негідник. Яким би чарівним не був секс, якщо партнер погано з вами поводиться - воно того не варте. На світі є багато хлопців, які гарні у ліжку і при цьому не поводяться як мерзотники.

10. Ви просите його користуватися презервативом, а він відмовляється.

11. У вас нудний секс. "Нудно" – найбільш несексуальний опис того, що може відбуватися в ліжку між чоловіком і жінкою.

12. Він вас не поважає. Неважливо, ви подружжя або зійшлися на одну ніч, взаємна повага з тим, із ким спиш, має бути завжди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Позиція "секс під пресом" порадує ледачих партнерів

У будь-якому разі не дозволяйте тягнутися невизначеним стосункам. Якщо ви продовжите грати в мовчанку, одному з вас доведеться нелегко, коли у іншого почнуться справжні стосунки з кимось ще.

Автор: http://headinsider.net/
 

Багато з чоловічих уявлень про те, чого жінка хоче в ліжку насправді є помилковими. Так вважає сексолог Лорі Уотсон.

Зараз ви читаєте новину «Коханці вночі, приятелі вдень: коли варто припинити стосунки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути