вівторок, 30 серпня 2016 01:02

Найлегші способи повернути секс у шлюбі: керівництво для чоловіків

Найлегші способи повернути секс у шлюбі: керівництво для чоловіків

Пам'ятаєте, як ви зустрічалися зі своєю майбутньою дружиною? Взаємний потяг просто зривав вам дах. Але після весілля, а точніше - після народження дітей, все дуже змінилося. Ти ніби як завжди готовий для ліжка, а ось з дружиною щось не так. Сексу стало менше, а коли він є, відчуття таке, що вона робить тобі послугу. Починаєш ходити в зал, стежити за собою, але все одно не допомагає.

Бі Джей Фостер, батько двох дітей і редактор сайту All pro dad, виділив п'ять найбільш поширених причини того, чому жінки в шлюбі не хочуть сексу.

1. Вона не відчуває себе близькою тобі людиною

Для чоловіків уже сам секс служить підтвердженням близькості. Але жінкам душевне тепло важливіше. Швидше за все, ваші розмови проходять в основному про буденні справи - діти, продукти і т.п. Але їй потрібно більше тем для обговорення. Жінці хочеться відчувати, що її слухають, на неї дивляться. Почуття відстороненості призводить до самотності. Відсутність задушевних розмов веде до того, що вона відчуває себе замкнутою в підземеллі. Потрібно звільнити її.

Що робити: Поговоріть з нею про неї саму. З'ясуйте, що вона відчуває, чого боїться, з чим бореться. І розкажіть про свої переживання. Тільки будьте уважні і не відволікайтеся.

2.Вона не відчуває себе сексуальною

Тіло будь-якої жінки змінюється після пологів. Вона знає це, і швидше за все, постійно порівнює себе з іншими жінками. Навіть якщо ваша дружина ходить на фітнес і повернула собі колишню стрункість, вона все одно буде себе порівнювати з іншими.

Що робити: Прості компліменти. Вона хоче почути від вас як прекрасне її тіло, їй потрібні обійми і захоплений погляд. Скажіть їй, що вона бажана, особливо коли дружина в собі сумнівається або лає себе. Повертаючись з роботи міцно обійміть і поцілуйте її - до того як поцілуєте дітей. Подивіться в її очі і не поспішайте відводити погляд.

3.Її потяг зазвичай слабший за ваш

Численні дослідження свідчать, що з віком бажання сексу у жінок знижується, а прагнення до ніжності збільшується. Навіть коли вона готова зайнятися сексом, її бажання навряд чи буде таким сильним, як ваше.

Що робити: Просто визнайте цю реальність і будьте терплячі з дружиною. Проявіть до неї ніжність - фізичну й емоційну. Спробуйте поставити її потреби вище за свої. Саме цього вона і чекає.

4.Вона просто втомлена, виснажена і спустошена

Материнство - це важка праця. Воно забирає сили і підвищує рівень стресу. Залежно від рівня тривожності вашої дружини або її депресії, вам може насправді знадобитися консультація психотерапевта - аби зрозуміти, як налагодити спілкування і підтримати дружину.

Що робити: Дайте їй відпустку від домашніх турбот. Заберіть дітей з собою на якусь прогулянку або приберіть будинок. Якщо вона сильно втомилася, зробіть їй масаж. Увімкніть спокійну музику, запаліть свічки. Зніміть її напругу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прекрасні стосунки, але жахливий секс: 5 рішень проблеми

5.Зараз їй важливіше бути матір'ю, а не дружиною

Жінки щосили прагнуть бути ідеальними матерями. Вони готові лаяти себе за кожну найменшу помилку в своєму материнстві. Постійно порівнюють себе з кимось і стають зацикленими на усуненні недоліків. В такому випадку подружні стосунки відходять кудись на другий план. Нічого хорошого в цьому немає.

Що робити: Розкажіть їй, що ви відчуваєте. Але не для того, щоб маніпулювати нею. Скажіть, що ви захоплюєтеся нею як матір'ю ваших дітей. Але при цьому ви все одно ще пристрасно бажаєте її як жінку. Зрештою, нормальні інтимні стосунки потрібні вам обом.

Нагадаємо, вчені назвали 9 речей, які вбивають сексуальне бажання

Зараз ви читаєте новину «Найлегші способи повернути секс у шлюбі: керівництво для чоловіків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути