середа, 16 листопада 2016 23:40

Експерт розповіла всю правду про сексуальне бажання

Автор: http://uainfo.org/
 

Чому в якийсь момент жінці просто перестає хотітися сексу, розповіла сексолог Валерія Агінська.

Про це пише goodhouse

Втома

Секс - одна з базових потреб людини. Але якщо ваш організм виснажений настільки, що ви засинаєте на ходу, то, обираючи між сексом і сном, він обере сон.

Тому просто виспіться як слід, відпочиньте не тільки фізично, а й морально - і тоді вже дивіться на результат.

Дискомфорт

Пам'ятаєте жарт про те, що будинок - це там, де ви ходите без трусів? Він - вірний. Якщо вас оточують дратівливі предмети, шуми, запахи, то швидше за все ви не захочете займатися сексом в цьому місці. А якщо ваш будинок - найкомфортніше для вас місце перебування, то це обов'язково вплине на ваше лібідо. Це працює так: ваше бажання намагається відкритися, але отримує по вухах (у двері стукає свекруха, сусіди включають дриль). І відповідно закривається назад. Все, сексу не буде. Періодичне повторення такої історії веде до втрати бажання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-5 аргументів на користь повільного сексу

Що робити? Прибрати дратівливий чинник. З'їхати від ненависної свекрухи, попросити сусідів не свердлити після 23 години. Знімати готель. Можливо, що в перший раз сексу не буде, але як мінімум вам із чоловіком варто приголубити один одного в нормальній обстановці. Зверніть увагу, мова саме про дратівливі чинники, а не про ті, що викликають адреналін. Тобто секс із відчуттям, що вас зараз застукають в примірювальній магазину - це весело і кайф, а секс в очікуванні появи у вашій спальні родичів – навряд чи.

Зміна гормонального фону

Можливо, ви нещодавно стали мамою. Або завагітніли. Або клімакс на порозі. У цей період ваше бажання може або пропадати зовсім, або зростати до космічних висот. Якщо ж подібних подій у вашому житті не було, то здайте кров на гормони - зниження лібідо може сигналізувати про гормональний дисбаланс, що в свою чергу знак більш серйозного захворювання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 сексуальних позицій, яких варто остерігатися

Ви досить давно разом і у вас немає дітей

Природа закладає три роки з моменту встановлення стосунків для зачаття і народження дитини. Якщо цього не відбувається - жінка не стала матір'ю, організм вважає, що репродуктивна функція з якихось причин не працює, і відключає її. Лібідо пропадає.

На щастя, наше життя не підкоряється повністю закладеним колись на зорі часів інстинктам. Як показує практика, якщо обидва партнери прикладають певні зусилля до того, щоб урізноманітнити їх статеве життя, то лібідо або не опускається, або його рівень вдається відновити. Експериментуйте, робіть відкриття - за допомогою секс-іграшок, нових місць для сексу, технік. Секс в тривалих стосунках прекрасний саме тим, що перше інстинктивне насичення пройшло, і партнери можуть впливати вже на якість сексу.

Ви не думаєте про секс

Наприклад, у вас в управлінні знаходиться ціла фірма, і ви засинаєте і прокидаєтеся з думкою про фінансовий звіт. Або ж ви повністю занурені у виховання дитини. І навіть якщо вам здається, що ви не втомилися, у вашій свідомості для сексу просто не залишилося місця.

Часта помилка жінок - думати про секс за п'ять хвилин до його початку. І якщо з чоловіками такий фокус спрацьовує, то з нами ні. Нам потрібен час, аби налаштуватися, щоб ми отримали дозу певних гормонів - якщо ж ви ставите себе перед фактом, що зараз буде секс, то нічого гарного не відбувається.

Що робити? Змусити себе думати про секс. Багато жінок думають тільки про нього. Інші, навіть їдучи у відпустку, крутять в голові можливі бізнес-ходи. І потрібно зусилля волі, щоб сказати: стоп, я зараз думаю про секс.

Автор: medaboutme
 

Протягом дня обмінюйтеся зі своєю половиною лагідними сексуальними повідомленнями і фото. Пофантазуйте в обідній перерві про секс з тим симпатичним офіціантом.

Пам'ятайте, що ваш секс і ваші оргазми - це ваше задоволення і ваше здоров'я. І крім вас про це ніхто не подбає.

Автор: http://www.moyapara.com/
 

Згідно з прогнозами вчених-розробників, до 2050 року секс з роботами стане настільки популярним, що зможе практично витіснити природний секс.

Зараз ви читаєте новину «Експерт розповіла всю правду про сексуальне бажання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути