понеділок, 14 листопада 2016 13:27

5 сексуальних позицій, яких варто остерігатися
5

Автор: http://www.jacos.net/
 

Існують небезпечні пози для сексу, травми від яких отримати набагато простіше, ніж оргазм.

Про це пише hochu.ua

Чоловік стоячи, жінка сидить на підвищенні

Автор: http://hochu.ua/
 

Така поза може пошкодити статевий член. Під час інтенсивного заняття сексом чоловік ризикує промахнутися і врізатися в стіл. У кращому випадку ви обмежитеся сильними больовими відчуттями, в гіршому - перелому не уникнути.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 випадків, коли секс принесе неймовірний оргазм і користь

Секс на фітболі

Автор: http://ru.delfi.lt/
 

Незвичайні відчуття гарантовані. Але не факт, що вони будуть приємними. Ви не можете передбачити, як сильно спружинить м'яч і наскільки ви підлетите у повітрі. У момент польоту, член неодмінно вислизне з піхви і дівчина сяде на нього. В такому випадку - травм не уникнути. Ви також можете впасти з фітболу і зламати собі куприк або отримати струс мозку.

Жіночий місток

Автор: http://hochu.ua/
 

Назва пози відображає всю її суть: жінка встає на "місток", а чоловік встає перед нею. Щоб займатися сексом в такій позі, потрібно володіти гнучкістю, силою і витривалістю - не кожна тендітна дівчина зможе протягом декількох хвилин, займаючись сексом, концентруватися лише на тому, щоб не впасти. Розслабишся - все пропало. Ви впадете на спину, а партнер прямо на вас. Добре, якщо ви просто здерете спину, а якщо зламаєте хребет - інвалідного крісла не уникнути.

Секс без опори

Поза передбачає, що чоловік бере на руки партнерку і без будь-якої опори вони займаються сексом. По-перше, така поза "допоможе" чоловікові зірвати спину, по-друге, заробити грижу, а по-третє, чоловік може просто не втримати дівчину. Опинитися на підлозі посеред сексу і зламати куприк - сумнівне задоволення.

Наїзниця навпаки

Автор: http://hochu.ua/
 

Напевно ви не раз займалися сексом в такій позі - чоловік лежить на спині, жінка сідає зверху, але не спирається на чоловічий торс, а відхиляється назад. Така поза може серйозно нашкодити чоловічому члену. Згідно з дослідженнями вчених з Каліфорнійського Університету, наїзниця з відхиленням назад може призвести до хвороби Пейроні (викривлення статевого члена в результаті прогресуючих фіброзних змін в білковій оболонці статевого члена - Gazeta.ua). У такому випадку без допомоги пластичного хірурга не обійтися.

Пози з Камасутри можуть бути також небезпечними для здоров'я.

Зараз ви читаєте новину «5 сексуальних позицій, яких варто остерігатися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути