понеділок, 04 липня 2016 22:31

8 видів неймовірного сексу, які варто спробувати
5

Як позбутися від рутини в сексуальних відносинах? Спробувати в ліжку щось новеньке. Про 8 видів чудового сексу пише elle.ua

1.Секс карецца

Термін походить від італійського слова carezza, що в перекладі означає "пестити". Його головний секрет - відсутність оргазму або "сухий оргазм", який дозволяє досягти глибокого емоційного зв'язку з партнером. Найкраще займатися карецца вранці. Ніжно посміхайтеся партнеру, частіше дивіться йому в очі, синхронізуйте дихання, обіймайте, повільно погладжуйте і торкайтеся один до одного (принаймні 20 хвилин). Видавайте звуки (але не слова!) задоволення, зробіть партнеру легкий масаж і притисніть вушко до його грудей, щоб почути прискорене серцебиття. Сексологи стверджують, що техніка карецца допомагає обдурити природу і змусити організм виробляти "гормон щастя" окситоцин. Партнери відчувають легкий дурман від статевого акту, якого фактично не було.

 

2.Секс кікі

Кікі - спринтерська дистанція в сексі. Іншими словами, це максимально швидкий секс без попередньої підготовки, в одязі і де попало. Правильне місце? Будь-яке, де вас застане спалах пристрасті: підлога у вітальні, автомобіль або туалет в барі, ліфт, міжповерхова площадка, останній ряд в кіно або чоловіча примірювальна. Правильний час? Чим спонтанніше, тим ефективніше. Правила? Обачність. Не варто голосно стогнати або кричати. Насолода в тиші - важлива частина кікі-сексу.

3.Аквасутра

Аквасутра або статевий акт у воді - один з важливих сексуальних трендів цього року. Сексологи віддають ванній кімнаті лідируюче місце в рейтингу нових еротичних приміщень. Занурення у ванну ідеально для ласк, в цей момент м'язи розслабляються, а шкіра стає м'якою на дотик. А душ - для більш агресивного сексу. Не забудьте про техніку безпеки: килимки на дно і спеціальні ручки-тримачі на стіну, щоб полегшити сексуальну позицію і не посковзнутися. Важливе доповнення: будьте пильні - презервативи у воді легко рвуться.

 

4. OUTDOOR секс

Хвиля захоплень outdoor-тренуваннями плавно перейшла в сексуальне русло. Все дуже просто. Виходьте за межі чотирьох стін на свіже повітря, навіть якщо мова йде про заміський садок на дачі. Сексом "поза домом" приємно займатися і вдень, і вночі. Зі збільшенням відкритого простору, появою почуття істинної свободи і завдяки різним природним подразникам, які доторкаються до вашого голого тіла, сила оргазму партнерів ще більше посилюється.

5. Секс-гурме

Запропонуйте вашому партнерові розділити з вами еротичну трапезу і погодувати один одного. Сексологи запевняють: ніщо так не збуджує чоловічий апетит в їжі і сексі, як реберця ягняти і морепродукти. Аромат останніх на рівні підсвідомості нагадує їм запах збудженої жінки. Це той рідкісний випадок, коли їсти руками не тільки не забороняється, але і всіляко заохочується. Малюйте солодкими соусами по тілу один одного і не поспішаючи злизувати смачні "фарби" - розігріті і збуджені, ви досягнете небувалої за відчуттями кульмінації.

 

6. Фітнес-еротика

Фізичні навантаження і вплив на наш організм статевого акту можна порівняти з інтенсивним тренуванням у фітнес-центрі. Що й казати, якщо глибокий чуттєвий поцілунок спалює 135 калорій на годину (2-5 калорій в хвилину). А тепер еротична арифметика: якщо ви будете пристрасно цілуватися з партнером по 20 хвилин кожен день, то в підсумку зможете спалити 36 500 калорій в рік і втратити 5 кг у вазі. Невелика прелюдія витрачає 25 калорій. Під час самого статевого акту, в залежності від часу та інтенсивності, спалюється в середньому 100-200 калорій. А кожен оргазм допомагає боротися з 60-100 калоріями.

7. Тантричний секс

Все нове - це добре забуте старе. І якщо ще 5-10 років тому над індійської практикою тантричного сексу хихикали в кулак, то зараз - щосили пропагандується це сексуальне вчення. Практика тантри - прагнути випробувати насолоду всім тілом, кожною клітинкою шкіри з кожною новою ласкою. Послідовники тантри рекомендують займатися любов'ю раз на місяць, поступово нарощуючи темп і накопичуючи сексуальну енергію. Велику роль в тантрах, як і в техніці карецца, грають погляд, подих, ласки, масаж і, нарешті, довгий і глибокий оргазм, як винагорода за утримання.

8. Кіберсекс

 

Еротичні прояви в режимі онлайн: всілякі чати сексуального характеру або інтимне спілкування з партнером тут і зараз, з включеною відеокамерою або без неї. До кіберсексу також відноситься його "легка форма" - секс по телефону, відверті повідомлення або листи. За статистикою ним регулярно займається 30% користувачів інтернету. У цього явища є побічний ефект - коли безневинний киберсекс переростає в залежність, він створює емоційні проблеми і зміни в звичайному статевому житті. В цьому випадку його прирівнюють до наркоманії. Інша справа - нешкідливий "аматорський" варіант, для розваги або цікавості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Брудні слова в ліжку: як не виглядати безглуздо

Зараз ви читаєте новину «8 видів неймовірного сексу, які варто спробувати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути