четвер, 06 жовтня 2016 23:45

8 фактів про секс, які варто нагадати чоловікам

 

Про поширені моменти непорозуміння, з якими чоловіки і жінки стикаються в інтимному житті, пише goodhouse

1. Ваше "таємне бажання", про яке незручно розповісти дружині", може випадково опинитися таємним бажанням дружини, про яке їй незручно розповісти вам. Якщо один з вас все-таки зважиться і "розколеться"- це може сильно прикрасити ваше життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 4 простих вправи для підвищення сексуальності

2. "Розмір не має значення", бо компенсується увагою і вмінням. Заявити "розмір - не головне, повернутися до незадоволеної подруги спиною і заснути - не круто. Круто - знати, яку позу обрати, який кут проникнення, і бути готовим трохи попрацювати, щоб панна викинула лінійку і забула про все, крім вашої майстерності та прагнення задовольнити її будь-якими засобами.

3. Найчастіше їй не потрібен час на відпочинок, аби "піти на друге коло". Якщо під час прелюдії ви доведете її до оргазму - це не означає, що ви залишилися без основної страви. Багато жінок охоче до неї перейдуть.

4. Трапляється, що ви щосили стараєтеся, а вона ніяк не може досягти кульмінації. Ні в якому разі не питайте: "Ну, ти скоро?". Після цієї фрази вже точно нічого не вийде.

5. Ласки приємні самі по собі. Якщо ви все зробили, як вона хотіла, і це так і не привело вашу подругу до розрядки - хто сказав, що ви "даремно старалися"? Ви насолоджувалися поцілунками і дотиками, а не ставили галочку в графі "оргазм". Головне, що ви постаралися зробити їй приємно.

6. Секс під час менструації - це не як життя на Марсі. Він точно існує. У нього є свої плюси і мінуси, тому у різних жінок різні погляди на цей рахунок. Не довіряйте анекдотам - запитайте у партнерки, що саме вона думає про це.

7. Секс-іграшки вам не конкуренти, а просто додаткова розвага. Якщо вона запропонувала використовувати вібратор у ваших іграх - це не означає, що "ця штука" подобається їй більше, ніж ваш пеніс.

8. Якщо вона запропонувала перейти на позу "доггі-стайл", це не означає автоматично анальний секс. Швидше за все, вам пропонують змінити позу, а не спосіб.

Нагадаємо, учені встановили пік жіночої сексуальності

Зараз ви читаєте новину «8 фактів про секс, які варто нагадати чоловікам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути