понеділок, 05 вересня 2011 19:59

У міліції "беркутівці" пишуть пояснення щодо подій на Хрещатику - Одарченко

У міліції "беркутівці" пишуть пояснення щодо подій на Хрещатику - Одарченко

11 затриманих активістів наразі передувають у Шевченківському РВВС міста Києва. Про це повідомив Gazeta.ua народний депутат Юрій Одарченко.

"Зараз затримані активісті знаходяться у Шевченківському РВВС. Дільничі інспектори складають протоколи щодо подій. Активісти пишуть у своїх поясненнях, що всі відповідні дозволи про встановлення наметів у них були, заявки були зареєстровані у КМДА. Тому сьогоднішні дії міліції були незаконними. Адже ніякого рішення суду щодо того, що намети були встановленні усупереч закону не було", - сказав він.

Також народний депутат повідомив, що у відділі міліції знаходяться 10-12 співробітників "Беркуту", які теж пишуть якісь пояснення.

"Не знаю, що вони пишуть, але напевно знову пишуть, що їх побили мітингувальники", - додав він.

Нагадаємо, сьогодні увечері на Хрещатику три взводи "Беркуту" розгромили намети, встановлені киянами на знак протесту проти поширення політичних репресій і посилення авторитаризму в Україні. Десяток наметів, встановлених ВГО "Коаліція учасників Помаранчевої революції", іншими громадськими організаціями, що підтримують вимоги КУПР, пересічними громадянами, які дотримуються ідей демократії і справедливості, простояли не більше 5 хвилин.

Зараз ви читаєте новину «У міліції "беркутівці" пишуть пояснення щодо подій на Хрещатику - Одарченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

35

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути