понеділок, 05 вересня 2011 18:03

Мельниченко поїхав з Хрещатику, бо його наказали затримати

Мельниченко поїхав з Хрещатику, бо його наказали затримати

Голова правління КУПРу Сергій Мельниченко покинув місце сутички із "Беркутом" на Хрещатику, бо побоюється арешту. Про це він сказав у коментарі кореспонденту Gazeta.ua.

"Зараз трошки переховуюся, бо була пряма вказівка забрати саме мене. На мене хочуть скласти адмінпротокол за організацію цієї акції", - сказав він.

За його словами, на Хрещатику під час зносу наметів та сутички із "беркутівцями" арештували 20 людей. Сім з них у Шевченківському суді, що з іншими Мельниченку невідомо.

"Хапали усіх, хто стояв з прапорами КУПРу чи листівками, - повідомив активіст. - Якийсь дідусь просто проходив повз, вирішив щось підняти і його затягнули в автобус. Під час бійки дісталося багатьом людям, я бачив закривавлені листівки. Але поки що не можу точно сказати, хто саме постраждав - угледіти за всіма було неможливо".

Раніше повідомлялося, сьогодні увечері на Хрещатику три взводи "Беркуту" розгромили намети, встановлені киянами на знак протесту проти поширення політичних репресій і посилення авторитаризму в Україні. Десяток наметів, встановлених ВГО "Коаліція учасників Помаранчевої революції", іншими громадськими організаціями, що підтримують вимоги КУПР, пересічними громадянами, які дотримуються ідей демократії і справедливості, простояли не більше 5 хвилин.

Зараз ви читаєте новину «Мельниченко поїхав з Хрещатику, бо його наказали затримати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути