пʼятниця, 13 липня 2012 13:45

Томенко навіть з ліхтарем не знайшов жодного туриста на летовищі Януковича у Каневі

Томенко навіть з ліхтарем не знайшов жодного туриста на летовищі Януковича у Каневі
Микола Томенко навіть засідки влаштовував на канівських туристів. Фото: chpravda.com

148 мільйонів гривень було виділено з бюджету на будівництво вертодрому у Каневі, до якого ніхто крім Януковича не прилітав.

Про це під час прес-конференції сказав віце-спікер Верховної ради Микола Томенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На вертолітні перельоти Януковича піде понад 18 мільйонів гривень

"Ми хотіли апелювати до президента в частині того, що робити українському народу із цими досягненнями після ЄВРО. Головна ідея наших запитань в тому, що ми тільки цифрові речі наводимо. Я би про свою батьківщину хотів би сказати. Ми з Остапом Семераком активно відслідковували історію із вертодромом у Каневі. Ми знайшли документ, що виявляється на цей вертодром виділялось 148 мільйонів гривень. Шукали ми, рилися, вночі засади робили, щоб побачити туристів, які приїхали і гроші там залишали. Не зустріли ми жодну живу людину. Лише зустріли одного місцевого жителя. Він сказав, що був тут лише один вболівальник- Янукович, і той приїздив перед ЄВРО. 148 млн зарили,  щоб Янукович прилетів! Вони кажуть, так нема корупції, що тут опозиція нас звинувачує", - сказав віце-спікер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Януковичу орендуватимуть французький літак

За його словами, цей об'єкт, розрахований на 10 гвинтокрилів, будувався під ЄВРО і мав приймати іноземних туристів. Гроші на його будівництво були виділені із державного бюджету України за програмою підготовки до ЄВРО-2012.

Одне із 13 запитань, що викладені опозицією у відкритому листі до президента України Віктора Януковича звучить так: "Скільки туристів та футбольних команд під час ЄВРО скористалися вертодромом, збудованим в рамках підготовки до чемпіонату біля Тарасової гори, що у місті Каневі? Скільки коштів від нього отримав державний бюджет України і хто надалі утримуватиме цей об'єкт?"

Зараз ви читаєте новину «Томенко навіть з ліхтарем не знайшов жодного туриста на летовищі Януковича у Каневі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути