неділя, 26 січня 2014 00:24

Силовики не хочуть виконувати злочинних наказів, бо життя для них дорожче - Кармазін

Силовики не хочуть виконувати злочинних наказів, бо життя для них дорожче - Кармазін
Фото: gazeta.ua

Колишній народний депутат, юрист Юрій Кармазін наголошує, що правоохоронні органи не бажають брати участі в боротьбі проти простих українців. Вони готові "кидати все, аби не виконувати злочинних наказів".

Про це він розповів в коментарі Gazeta.ua.

"Для влади згубно вводити надзвичайний стан. Це означатиме, що людей витіснять із майданів. А коли українці йдуть відверто протестувати, а їм це заборонятимуть, то в такому разі вони із кутка це робитимуть. Люди триматимуть камінець, рушницю та пістолет. Отримають всі правоохоронці", - наголосив колишній народний депутат.

Водночас, він наголосив: "Це все відбувається не лише в Києві, а й по регіонам. Люди прекрасно розуміють, що таке партизанська війна, а її не можна виграти за рахунок введення надзвичайного стану".

Окрім того, за його словами, "саме тому багато міліціонерів замислюються над цим".

"Я мав зустрічі із силовиками і вони говорили, що готові все це кидати, бо життя їм дорожче. Вони не хочуть виконувати цих злочинних наказів. Ось про що говорять міліціонери", - додав юрист.

Нагадаємо, на зустрічі Віктора Януковича з нардепами від фракції Партії регіонів мова про введення ВР надзвичайного стану не йшла, повідомила Ганна Герман.

Зараз ви читаєте новину «Силовики не хочуть виконувати злочинних наказів, бо життя для них дорожче - Кармазін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути