понеділок, 27 лютого 2017 21:18

Політолог пояснив, для чого депутати літають у Москву

Політолог пояснив, для чого депутати літають у Москву
pressclub.lviv.ua

Народні депутати України, які регулярно відвідують Росію, узгоджують свої дії із кремлівським начальством. Головна сфера впливу – фінансово-економічна.

Про це Gazeta.ua розповів політолог Олег Соскін.

"Вони узгоджують позиції, отримують директиви з Кремля. За кожною групою депутатів закріплені куратори, напрацьовані бізнес-схеми, проекти. Вони обговорюють там свої плани, узгоджують дії. Думаю, Порошенко погодився співпрацювати з Москвою. Він все знає і з ним також все узгоджують. У нас працюють російські банки, через них йдуть фінансові потоки, працюють корпорації, акції скуповує російський олігархат".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "НАБУ приречене носити воду в ситі" – експерт

У фінансово-економічній сфері маємо найбільшу залежність від Росії, вважає політолог.

"Створюють залежність України за моделлю неоколоніалізму (зовнішня залежність колонії від колишньої метрополії. – Gazeta.ua). Вона найбільш продуктивна і виграшна для кремлівської банди Путіна. Депутати – виконавці. Вони і з'явилися тут як "дерев'яні солдати Путіна" (паралель із казкою "Дерев'яні солдати Урфіна Джуса". – Gazeta.ua). Вони будуть виконувати всі настанови та інструкції господаря".

Законодавчо немає підстав притягнути парламентаріїв до відповідальності.

"Вони можуть їздити у Москву, бо немає візового режиму, не перервані зв'язки, не оголошено, що Росія агресор, що окупувала територію країни. Вони кажуть: "Є відносини з Росією, є справи в Москві. Ми не приховуємо, що літаємо". Коли почнемо називати все своїми іменами, стане зрозуміло хто ворог. Навіть якщо хтось полетить, то назад не повернеться. Аморально їздити в Москву, коли щодня вбивають хлопців на фронті. Хай віддають своїх дітей на фронт або як їдуть у Москву вносять 10 мільйонів доларів на розвиток країни. СБУ все знає, але нічого робити без наказу господаря не буде. Грицак слідкує за всіма політичними опонентами Порошенка. Працюють як під час режиму Януковича. Це відділ КГБ, який розправляється із патріотами та політичними опонентами".

59 народних депутатів регулярно літають у Москву. Серед них Андрій Артеменко, Сергій Льовочкін, Юрій Бойко, Євген Мураєв, Олександр Онищенко, Сергій Ківалов, Андрій Деркач, Вадим Рабинович, Сергій Тарута. Таку інформацію оприлюднила народний депутат від "Народного фронту" Вікторія Сюмар.

Зараз ви читаєте новину «Політолог пояснив, для чого депутати літають у Москву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути