понеділок, 19 листопада 2012 22:08

Партія регіонів навіть на Донеччині не набрала більше 10,5% - Кармазін

Партія регіонів навіть на Донеччині не набрала більше 10,5% - Кармазін
Юрій Кармазін розповів про масові фальсифікації на сході. Фото: glavcom.ua

Партія регіонів навіть на Донеччині не набрала більше 10,5%. Все інше було додано через масштабні фальсифікації.

Таку думку у коментарі Gazeta.ua висловив Юрій Кармазін.

Він розповів, що під час виборів перебував на сході країни, де помітив безліч порушень. Зокрема, за його словами, у день виборів на одному з округів на Донеччині член дільничої виборчої комісії самостійно заповнював 10 бюлетенів на користь Партії регіонів та кандидата від партії влади.

"І це тільки ті бюлетені, за які схопили за руку", - обурився політик.

Він додав: "Я пишу телеграми Генпрокурору, голові Центральної виборчої комісії, голові МВС. Я зробив все, щоби терміново отримали про це повідомлення у правоохоронних органів. Я, як автор Кримінального кодексу, щиро вірив, що 158 ст, за якою схопили цих людей, є однозначною і треба порушити кримінальну справу, повідомити людей, зупинити інших фальсифікаторів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Проблемних округів" не було — були проблемні вибори

Але жодної реакції, за словами Кармазіна, на це повідомлення не було: "Жодної реакції ні з боку Генпрокурора, ні з боку міністра внутрішніх справ, ні від Шаповала — не було. Міліція просто відфутболила назад на виборчий округ всі бюлетені, які було вилучено як речовий доказ. Хоча і підробка одного бюлетеню передбачає кримінальну відповідальність".

Він також розповів, що після закриття дільниць тільки на Донечиині на 18% збільшилася явка виборців.

"Найцікавіше те, що на час закриття дільниць явка в округах на Донеччині складала 46%. А потім вона вже була в середньому 86 %, а на окремих дільницях і 94%, і 96%. Це коли в цілому 46%! То як ви думаєте, кому пішли ці 18%?", - наголосив політик.

Він додав: "Це свідчить про те, що Партія регіонів насправді навіть на Донеччині не отримала більше 10,5% голосів виборців. Всі інші голоси було накинуто за рахунок "каруселей", за рахунок завищення і вкидання, за рахунок того, що вимикалося світло і змінювалися протоколи, а потім під все це підганялися результати, або ж це було масове голосування на дому".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Породила цю проблему влада і вона має її вирішити" - "бютівець" про 11 та 14 округи

Так зокрема, розповів Кармазін, на Черкащині у маленькому селі раптом захворіло 150 людей. Тим часом на Донеччині майже 7-8% виборців раптом захворіли на остеохондроз.

"Масштаби цих фальсифікацій просто нереальні", - підкреслив він.

Зараз ви читаєте новину «Партія регіонів навіть на Донеччині не набрала більше 10,5% - Кармазін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути