вівторок, 24 вересня 2013 15:53

Майданчик Ялти було використано в національних інтересах - Чечетов

Майданчик Ялти було використано в національних інтересах - Чечетов
Фото: newsper.net

На думку першого заступника голови фракції Партії регіонів Михайла Чечетова, десятий форум Ялтинської європейської стратегії YES пройшов з максимальною користю для України.

Про це він заявив в ефірі ТВі, передає Укрінформ.

"Представники різних політичних сил в Ялті в черговий раз довели - вони готові консолідуватися і далі заради європейського майбутнього України. Під час саміту і провладні, і опозиційні політсили грали на одному майданчику, захищаючи як національні інтереси, так і нашу європейську перспективу", - зазначив він.

Народний депутат також зазначив, що Президенту вдалося консолідувати і опозицію, і провладні фракції "у напрямі переможного фінішу у Вільнюсі ", що яскраво проявилося на ялтинському саміті. "Навіть пан Яценюк визнав, що наші внутрішні протиріччя відійшли на задній план. Він виступив у відкриту, заявивши, що ми готові консолідуватися, і Президент нас консолідує. Ми реально цінуємо і бачимо бажання Віктора Януковича отримати позитивне рішення у Вільнюсі, і я думаю, що максимально майданчик Ялти було використано в наших національних інтересах в частині отримання довгоочікуваної путівки у великий європейський дім ", - підкреслив парламентарій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кабмін пояснив, що бюджет на 2014 рік не готовий через депутатів парламенту

За оцінкою Чечетова, 10- та щорічну зустріч YES "Україна і світ в епоху змін: фактори успіху", що відбулася в Ялті 19-21 вересня, можна назвати однією з найбільш змістовних і за складом учасників, і за дискусії, і за значимістю проблем, які було порушено.

Зараз ви читаєте новину «Майданчик Ялти було використано в національних інтересах - Чечетов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути