вівторок, 26 липня 2016 17:01

Горбатюк прокоментував усунення від конкурсу на главу ДБР

Горбатюк прокоментував усунення від конкурсу на главу ДБР
Фото: argumentua.com

Конкурсна комісія не розглянула надані керівником Департаменту спецрозслідувань ГПУ Сергієм Горбатюком аргументи про його досвід роботи.

Про це він розповів журналістам у вівторок, 26 липня.

"Формальна причина - недостатній досвід роботи на керівних посадах із урахуванням того, що я на посаді начальника відділу та управління був 2 роки і 3 місяці. Але зовсім не звернули увагу на надані документи, які обґрунтовують, що посади слідчого та старшого слідчого в особливо важливих справах належать також до керівних посад.

Надав документи, положення про Головне слідче управління, витяг із КПК, які вказують, що слідчий в особливо важливих справах, старший слідчий здійснює керівництво слідчо-оперативними групами, дає вказівки та контролює їх виконання. Це ознаки саме керівної посади. Додав копії постанов про створення слідчо-оперативних груп у складі більш як 10 осіб. Однак, ці документи не обговорювали", - сказав Горбатюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Горбатюк як керівник Держбюро розслідувань не буде зручним - адвокат

Нагадаємо, начальника Департаменту спецрозслідувань Генпрокуратури Сергія Горбатюка відсіяли з конкурсу на посаду керівника Державного бюро розслідувань.

Зараз ви читаєте новину «Горбатюк прокоментував усунення від конкурсу на главу ДБР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути