понеділок, 25 липня 2016 13:49

Горбатюка відсіяли з конкурсу на керівника Держбюро

Горбатюка відсіяли з конкурсу на керівника Держбюро
novynarnia.com

Начальника Департаменту спеціальних розслідувань Генпрокуратури Сергія Горбатюка відсіяли з конкурсу на посаду керівника Державного бюро розслідувань.

Про це повідомив адвокат Небесної сотні Роман Маcелко у Facebook.

"На першому ж етапі відбору до Державного бюро розслідувань, відсіяли дуже сильного кандидата - Сергія Горбатюка. Причина - недостатній стаж на керівній посаді. Хоча за його підрахунками такий стаж становить 11 років. Горбатюк зараз ключова фігура, яка відповідає за розслідування справ Майдану і очолює Департамент спеціальних розслідувань. Він дуже незручна кандидатура, бо не піддається тиску. На нього немає компромату, він точно не виконуватиме вказівок і користується підтримкою громадськості. Як на мене, мотивація комісії про відсутність стажу на керівній посаді - сумнівна і недостатньо обґрунтована. То може причина не у стажі, а саме у некерованості Горбатюка?", - пише він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ГПУ попросила суд роз'яснити, як діяти після запуску бюро розслідувань

Нагадаємо, 10 травня офіційно розпочався прийом документів кандидатів на посади: директора Державного бюро розслідувань, першого заступника та заступника директора ДБР. Новий орган займатиметься розслідуванням злочинів, вчинених службовими особами, що займають особливо відповідальне становище. Зокрема - суддями та працівниками правоохоронних органів.

Зараз ви читаєте новину «Горбатюка відсіяли з конкурсу на керівника Держбюро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути