пʼятниця, 05 лютого 2016 16:06

Депутати пропонують ввести візи для росіян

Депутати пропонують ввести візи для росіян
Україна починає процес введення віз для росіян. Фото: ru.business-tv.com.ua

У Верховній Раді зареєстрували постанову про скасування безвізового режиму з Росією.

Її розглядатимуть у 4 комітетах, проте основним визначено комітет у закордонних справах, який очолює Ганна Гопко. У авторах постанови 19 народних депутатів від різних фракцій, у тому числі перший заступник глави парламенту Андрій Парубій.

"Давно переконаний, що це абсолютно необхідно. Ще будучи секретарем РНБО, не раз виступав із цією ініціативою. На жаль, тоді моя позиція не була підтримана. Необхідно контролювати кожного представника країни-агресора, що хоче потрапити в Україну. Ми не маємо права навіть допустити можливість, щоб через безвізовий режим на нашу територію потрапляли ворожа агентура та диверсійні групи. Прокаженим – карантин", - написав Парубій у Facebook.

Візовий карантинЗареєстрував із Ігорем Лапіним та колегами депутатами постанову про припинення Угоди про безвізовий р...

Опубліковано Андрієм Парубієм 5 лютого 2016 р.

Як повідомляли на сайті Gazeta.ua, це вже не перша пропозиція ввести візи для наших східних сусідів. Раніше про це говорив секретар Ради національної безпеки й оборони Олександр Турчинов. Він пропонував зробити це з 2016 року. Та нагадував, що зараз росіянин може потрапити в Україну, маючи при собі лише закордонний паспорт.

Зараз ви читаєте новину «Депутати пропонують ввести візи для росіян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути