четвер, 03 грудня 2015 16:02

Турчинов хоче жорсткого візового режиму з Росією

Турчинов хоче жорсткого візового режиму з Росією

Секретар Ради національної безпеки й оборони виступає за введення візового режиму з Росією 2016 року. Про це Олександр Турчинов заявив в інтерв'ю "5 каналу".

"Ще 2014 року РНБО ухвалила рішення про введення візового режиму з Росією і доручила Кабінету Міністрів реалізувати це завдання. Вже перший етап цього завдання реалізований. Ви знаєте, на територію України громадянин Росії може потрапити лише на підставі закордонного паспорту. Але я переконаний, в новому році ми повинні ввести реальний і досить жорсткий візовий контроль, візовий режим з Російською Федерацією", – сказав глава РНБО.

За словами Турчинова, Кабінет Міністрів не прискорює введення візового режиму з Росією тільки через ймовірні дії Росії у відповідь. Зокрема, щодо громадян України, які наразі перебувають на російській території.

Він зазначив, що наразі цим питанням займається уряд, зокрема, Міністерство закордонних справ.

Нагадаємо, 46% опитаних Київським міжнародним інститутом соціології українців виступають за закриті кордони і візовий режим із Росією.

Зараз ви читаєте новину «Турчинов хоче жорсткого візового режиму з Росією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути