понеділок, 04 листопада 2013 19:15

Янукович чітко дав зрозуміти, що Україна зробила вибір на користь Європи - заступник держсекретаря США

Янукович чітко дав зрозуміти, що Україна зробила вибір на користь Європи - заступник держсекретаря США
Вікторія Нуланд. Фото: AFP
Президент України Віктор Янукович запевнив заступника держсекретаря США Вікторія Нуланд в євроінтеграційному виборі України. Про це вона заявила після зустрічі з президентом України.

"Під час нашої зустрічі президент чітко дав зрозуміти, що Україна зробила свій вибір, і цей вибір на користь Європи", - повідомила Нуланд.

Вона додала, що США підтримує право України зробити свій вибір і повністю готові підтримати Україну на її шляху з виконання критеріїв та вимог, що залишається зробити для підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом, а також створити зону вільної торгівлі.

"Ми цього вечора  скористалися нагодою, щоб привітати Україну з тією роботою, яка вже виконана, для того, щоб виконати критерії, визначені Євросоюзом для підписання Угоди про асоціацію. Це буквально десятки і десятки законодавчих актів", - підкреслила представник держдепу США.

Крім того, Нуланд повідомила, що передала Януковичу лист від держсекретаря США Джона Керрі, у якому йдеться про те, що Україна вже багато зробила на шляху євроінтеграції, і міститься заклик зробити залишилася роботу на цьому шляху.
Зараз ви читаєте новину «Янукович чітко дав зрозуміти, що Україна зробила вибір на користь Європи - заступник держсекретаря США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

213

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути