неділя, 29 жовтня 2017 05:28

Які найнебезпечніші речі на кухні

Які найнебезпечніші речі на кухні
Мийка може стати середовищем для розмноженя небезпечних бактерій. Фото: Корисні поради для кожного

Пластиковий посуд, ножі і мийні раковини — найнебезпечніші речі на кухні. З ними господарки та інші члени сім'ї щодня стикаються на кухні.

При виробництві пластикових контейнерів для їжі використовують хімікати, які можуть нашкодити здоров'ю. Також небезпечними вважаються кухонні мийки. Особливо в тому випадку, якщо в будинку є звичка залишати в раковині рештки їжі. З часом ці залишки стають середовищем для розмноження різноманітних бактерій, включаючи сальмонелу, пише grifonsoft.ru.

Вони виникають і на мийних губках, які потрібно ретельно очищати. Також забрудненими речами на кухні вважають рушники, які треба прати якомога частіше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як вибрати модний світильник на кухню

Варто уважно стежити за ножами - щоб вони залишалися гострими. Інакше ніж може легко зісковзнути і нанести травму. Також потрібно ретельно перевіряти, чи вимкнена газова плита. Особливо перед сном або виходом з дому.

Травмонебезпечними також можна вважати м'ясорубку і утилізатор сміття, необережне використання яких може призвести до ушкодженнями рук.

Візуально збільшити кухню можна за допомогою кольору - оформити її в світлих відтінках або зіграти на контрасті. Також невелика кухня виглядає красиво і стильно з барною стійкою.

Зараз ви читаєте новину «Які найнебезпечніші речі на кухні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути