середа, 24 квітня 2024 17:05

Система бездротового керування нагрівальними системами та електроприладами Danfoss LinkTM: що це таке
PROMO

Останнім часом популярність набирає технологія "розумний дім". Для автоматизації та комунікації використовуються різні датчики, контролери, термоголовки Danfoss різної модифікації, типу, діапазону та довжини. Для їхньої злагодженої роботи застосовують системи бездротового керування серії Danfoss LinkTM.

 

Що це таке?

Система бездротового керування Danfoss LinkTM здійснює увімкнення/вимкнення та налаштування всіх нагрівальних та охолоджуючих систем та електроприладів у різних приміщеннях з однієї панелі. Управління здійснюється дистанційно за допомогою Wi-Fi підключення до домашньої мережі інтернет або смартфона.

Великою перевагою Danfoss LinkTM є:

• відсутність дротів;

• можливість регулювання як усіма приладами, і окремими ланками системи.

Danfoss LinkTM – це набір пристроїв: датчиків, контролерів, ретрансляторів, термостатів та ін. Вони здатні керувати різними приладами опалення та охолодження для підтримки комфортної температури та економії теплоносіїв, електроенергії завдяки розширеному функціоналу та використанню різних функцій.

Характеристики

До основної панелі, що управляє, можуть бути приєднані:

1. Центральний контролер (Danfoss Link™ СС) – має кольоровий дисплей із сенсорними кнопками, вбудованим (батарейки АА) або зовнішнім джерелом живлення. Управління пристроями у різних кімнатах, кабінетах, приміщеннях здійснюється через радіоканал. Може контролювати до 50 приладів різного типу та до 30 радіаторних термоголовок, терморегуляторів.

2. Danfoss Link FT – регулятор, що управляє включенням/вимкненням "теплої підлоги". До нього можна приєднати температурний датчик, який вимірює температуру поверхні підлоги та передає сигнал на центральну консоль.

3. Danfoss Link RS – тепловий датчик для батарей опалення, що вимірює температуру навколишнього повітря. Його можна програмувати незалежно від налаштувань центральної панелі керування.

4. Danfoss Link BR – реле керування нагрівальним пристроєм (котлом). Він може включати окремо будь-який контур теплої підлоги чи окремий радіатор.

5. Danfoss LC – термоголовка, що встановлюється на радіатор, за допомогою якої можна регулювати нагрівання батареї.

6. Danfoss CF-RU - ретранслятор сигналу, необхідний для забезпечення сталого зв'язку між пристроями, розміщеними на відстані один від одного та центральної консолі. Він посилює сигнал, який можуть блокувати чи спотворювати армовані перегородки та ін. Таких підсилювачів сигналу в систему можна встановлювати не більше 4 шт.

7. Danfoss CF-ЕА - зовнішня антена, яка передає сигнал на значні відстані.

8. Danfoss HC – модуль керування гідросистемами охолодження або обігріву. Можна встановлювати з панеллю, що управляє, в кількості не більше 3 шт.

 

Центральна панель має простий зрозумілий інтерфейс та підтримує кілька мов (у тому числі українську), візуалізує параметри нагрівання повітря у різних приміщеннях. Здійснює можливість реалізації програм:

• "вдома";

• "відпустка";

• "комфорт";

• "пауза";

• "захист від замерзання труб" та ін.

Вручну можна налаштувати розклад протягом тижня. За допомогою інтелектуального таймера реалізуються різні протоколи. На панелі можна додавати або вимикати приміщення/кімнати, встановлювати обмеження та ін.

Також у нашому асортименті є реле тиску, частотні перетворювачі, електромагнітні клапани та багато іншого

Зараз ви читаєте новину «Система бездротового керування нагрівальними системами та електроприладами Danfoss LinkTM: що це таке». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути