пʼятниця, 26 квітня 2024 11:29

Нерсес Саркісян: як стати кращим у сфері дизайну інтер'єру та ремонту під ключ
Позиція

У світі сучасного дизайну інтер'єру успіх здебільшого вимірюється не лише кількістю проєктів, а й якістю виконаної роботи. Нерсес Саркісян, засновник і керівник компанії BORISSTUDIO, - це приклад того, як можна здійснити свої мрії, побудувати студію, на яку рівняються і прагнуть досягти її рівня.

Автор: BORISSTUDIO
  Нерсес Саркісян, засновник і керівник компанії BORISSTUDIO
Нерсес Саркісян, засновник і керівник компанії BORISSTUDIO

За його словами, дизайн інтер'єру відіграє важливу роль як для бізнесу, так і для приватних осель, адже він вирішує різноманітні завдання, залежно від контексту. У комерційній сфері сприяє пізнаваності бренду та допомагає відрізнятися від конкурентів, залучаючи увагу цільової аудиторії. Він створює приємну атмосферу, що спонукає клієнтів до більш активного відвідування.

У житлових приміщеннях стає відображенням індивідуальності мешканців, адже всі рішення приймають з урахуванням їхніх побажань та потреб. У цьому контексті дизайн-проєкт дозволяє оптимально спланувати простір і раціонально використати його площу, забезпечуючи баланс між естетикою, функціональністю та зручністю. У кінцевому результаті людина отримує квартиру або дім, в якому комфортно знаходитися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'ять помилок у дизайні спальні, які роблять кімнату незручною

Шлях Нерсеса у цій сфері почався ще з 14 років, був різноробочим. Зростаючи кар'єрно, він зрозумів, що має потенціал до більшого, і реалізував його, заснувавши свою власну студію у 2015 році. Не дивлячись на те, що його освіта не була пов'язана з дизайном, Нерсес проявив вражаючий талант і наполегливість у створенні свого бізнесу.

Сьогодні Нерсес - засновник і керівник студії дизайну інтер'єру та ремонту BORISSTUDIO, яка визнана однією з кращих у Києві, а успіх компанії ґрунтується на кількох ключових принципах.

По-перше, це професійна команда, яка складається з відданих своїй справі фахівців. По-друге, це індивідуальний підхід до кожного проєкту, коли враховують усі потреби та побажання клієнта. По-третє, це використання сучасних технологій та матеріалів, що дозволяє створювати інноваційні та естетично вишукані інтер'єри. І, нарешті, це відкрита комунікація з клієнтом на кожному етапі проєкту, що забезпечує високу якість виконання робіт та позитивні відгуки від замовників. За статистикою, біля 95% замовників залишаються повністю задоволені співпрацею, а це дає додаткову енергію та мотивацію розвиватись, постійно покращувати якість послуг та рухатись далі.

Серед проєктів компанії можна виділити найвідоміші:

  1. Дизайн спортзалу 1200 кв. м, ЖК "У-Квартал", Київ.

  2. Ремонт магазинів "Алло", "Мінісо".

  3. Дизайн сервісного центру "Дніпро-М".

  4. Дизайн мережі піцерій "Буфет", Харків.

  5. Дизайн кав'ярні самообслуговування для мережі магазинів "Мікс Март".

Автор: BORISSTUDIO
  Серед проєктів компанії BORISSTUDIO - дизайн спортзалу 1200 кв. м, ЖК «У-Квартал», Київ
Серед проєктів компанії BORISSTUDIO - дизайн спортзалу 1200 кв. м, ЖК «У-Квартал», Київ
Автор: BORISSTUDIO
  Серед проєктів компанії BORISSTUDIO - дизайн спортзалу 1200 кв. м, ЖК «У-Квартал», Київ
Серед проєктів компанії BORISSTUDIO - дизайн спортзалу 1200 кв. м, ЖК «У-Квартал», Київ

Також Нерсес зазначає, що важливо побудувати комунікацію з клієнтами правильно, наприклад, у BORISSTUDIO це відбувається через Telegram-чат, де зберігається вся інформація. Замовнику достатньо заповнити анкету з основними питаннями щодо майбутнього інтерʼєру, обговорити побажання з дизайнером, а також показати референси. Це допомагає визначити концепцію і побудувати робочий процес ефективно.

Успіх Нерсеса Саркісяна та його компанії BORISSTUDIO - це приклад того, що з відданістю, талантом та наполегливістю можна досягти неймовірних вершин у сфері. Його історія надихає та свідчить про те, що для успіху головне - вірити в себе, любити свою справу та вкладати душу, енергію в розвиток справи, аби замовник був максимально задоволеним, це головна ціль компанії.

Ідеї кольорів кімнати відіграють важливу роль у створенні правильної атмосфери у вашому домі.

Комбінації розкішних кольорів можуть варіюватися від теплих нейтральних і землистих тонів до більш примхливих і коштовних відтінків, тож ви можете створити розкішну атмосферу без шкоди для свого особистого стилю

У 2024 році дизайнери схвалили сім комбінацій кольорів, які можна розглядати для створення домашнього затишку.

Зараз ви читаєте новину «Нерсес Саркісян: як стати кращим у сфері дизайну інтер'єру та ремонту під ключ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути