середа, 22 лютого 2012 12:11

Позашлюбний син Гітлера знову нагадав про себе

Позашлюбний син Гітлера знову нагадав про себе
Адольф Гітлер і Жан-Марі Лоре

Тема про позашлюбних дітей Адольфа Гітлера знову хвилює західну пресу. ABC News повідомляє про статтю, опубліковану у французькій газеті Le Point. Мова йде про Жан-Марі Лоре (Jean-Marie Loret), який аж до своєї смерті в 1985 році вважав, що доводиться сином нацистському диктатору.

Видання надрукувало розмови Лоре з паризьким юристом Франсуа Гібо (Francois Gibault) в 1979 році. Сам Гібо згадує, що тоді він не міг повірити в те, що перед ним син Гітлера. Лоре викликав у нього суперечливі почуття - доволі великий чоловік, який говорить по-французьки без акценту, однак не схожий на дивака і брехуна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Встановлення білборда з Гітлером у Запоріжжі розслідує прокуратура

Лоре вважає, що його мати Шарлотт Любужуа (Lobojoie Charlotte) познайомилася з Гітлером 1914 року, коли той був капралом німецької армії. У 1916-1917 роках на посаді зв'язкового полку Гітлер мешкав на цивільних квартирах у цих місцях і, згідно з відомостями очевидців, мав стосунки з Шарлоттою. У березні 1918 року на світ з'явився Жан-Марі.

Жан-Марі Лоре описав розповді своєї матері, яка згадувала свого залицяльника як "уважного й люб'язного". Шарлотт переконувала сина, що її кавалером і його батьком є Гітлер. Вона говорила, що їхнє спілкування ускладнював мовний бар'єр, однак на заваді стосункам це не стало.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На аукціон виставлять наволочку і простирадло Гітлера зі свастикою

Ані сам Лорі, ані члени його сім'ї не знали подробиць його народження до тих пір, поки в 1950-х його мати не зізналася, що його батьком був Гітлер. Після цього Лоре заглибився у дослідницьку роботу. Він звертався за консультаціями до істориків, генетиків, графологів, а потім написав книгу "Твого батька звали Гітлер" (Your Father's Name Was Hitler), яка незабаром буде перевидана й доповнена результатами останніх досліджень.

Зараз ви читаєте новину «Позашлюбний син Гітлера знову нагадав про себе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути