четвер, 21 червня 2012 10:36

"Кашшаї відправили додому для його ж безпеки" - Колліна

"Кашшаї відправили додому для його ж безпеки" - Колліна
Колліна подбав про безпеку Кашшаі. Фото: tv.intv.ua

Глава суддівського комітету УЄФА П'єрлуїджі Колліна оцінив роботу бригади арбітра Віктора Кашшаї на матчі Євро-2012 між збірними України та Англії (0:1), а також розповів, чому угорський суддя був відправлений додому.

Про це повідомляє Sports.ru. "Чотири роки тому ми вирішили, що якщо асистент головного арбітра припускається значної помилки, то вся бригада не отримує схвалення. Потім ми зрозуміли, що це не зовсім чесно по відношенню до арбітра, який добре робив свою роботу, але змушений залишати турнір після помилки когось іншого.

Суддівський комітет прийняв рішення, що на Євро-2012 можна буде залишати арбітра і відправляти додому одного з помічників. Так, у чвертьфіналі ви побачите, що Говарду Уеббу допомагатиме голландський асистент, тому що англійський суддя не був затверджений", - розповів Колліна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірна Англії і угорський арбітр залишили Україну без Євро

На думку італійця, Кашшаї не несе відповідальності за епізод з незарахований голом.

"Як він міг оцінити ту ситуацію? З іншого боку, після цього матчу на Кашшаі чиниться величезний тиск, і для нього ще один матч на Євро-2012 став би дуже важким випробуванням.

У той же час Кашшаї - один з наших кращих арбітрів. Він судив фінал Ліги чемпіонів два роки тому, працював на півфіналі в цьому році і чудово відсудив матч Італія - ??Іспанія. Те, що сталося з ним вчора - невдача. Ми розсудили, що так буде безпечніше для нього - не отримувати призначення на ще один матч", - зазначив глава суддівського комітету УЄФА.

Нагадаємо, що помічник Віктора Кашшаї не помітив, що м'яч перетнув лінію воріт після удару форварда збірної України Марко Девіча.

Зараз ви читаєте новину «"Кашшаї відправили додому для його ж безпеки" - Колліна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути