четвер, 02 серпня 2012 11:46

На розписаних чашках заробляють по 5 тисяч гривень на місяць
11

Фото: Фото надане Тамарою Гаврилюк

Киянка Тамара Гаврилюк працює у кіоску з фотодруку на столичному метро "Петрівка". Тут можна сфотографуватися на документи, роздрукувати фото з будь-яких носіїв, замовити виготовлення пазлів з фотографій, нанести фото і малюнки на посуд.

"Найбільшою популярністю у нас користуються чашки, - зізнається продавець. - Майже щодня замовляють по 5-10 чашок. Ми їх оптом закупляємо у souvenirmarket.com.ua, білі і кольорові на 400 мл. Потім за допомогою спеціальної машинки на кераміку переносимо малюнок з комп'ютера".

Кияни найчастіше замовляють чашку із зображенням не лише друзям або колегам до дня народження, але й на професійні, новорічні та інші свята.

"Ми можемо нанести на чашку як фото, напис або логотип компанії, так і будь-яке довільне зображення не лише з цифрових носіїв, але і фотокарток, книг, фотоальбомів і малюнків. Зображення, яке замовив клієнт, наносимо на чашки технологією "гравертон" - сублімація. Це дає можливість повноцінно і функціонально використовувати виріб у побуті. Цей спосіб нанесення має відчутні переваги перед наклейками і плівками".

Можна замовити чисту білу чашку, кольорову або білу з кольоровими обідками.

"Чашка з фарбованим обідком має забарвлений обідок і ручку, - показує зразки виробів Тамара Гаврилюк. - Це вдале дизайнерське рішення. Такі чашки замовляють дуже часто. Зелений обідок вдало доповнює чашку, якщо на ній зробили написи зеленим кольором або на фотографії цей тон переважає", - дає консультацію продавець.

Дітям замовляють чашки з мультиплікаційними героями і звірятками. Дорослі за допомогою чашок освідчуються.

"Прийшла одна дівчина. Їй хлопець освідчився за допомогою чашки. Вона відповідь йому не дала. Замовила у нас кухоль: "Я згодна стати Твоєю". Мабуть мала на увазі "згодна стати твоєю дружиною", - згадує одне з замовлень продавець.

Друзям і родичам обирають чашку зі своїм фото або оригінальним малюнком чи написом.

"Торік були дуже модні чашки-хамелеони. Ми їх називаємо магічними, бо напис чи фотографія на чашці проявляється тільки при певній температурі. П'єте з чашки сік або компот - вона біла, а заливаєте чай гарячий, чашка стає рожевою, на ній з'являються жіночі губи або напис "я тебе хочу". Коли соромляться диктувати мені деякі фрази, пропоную самим своєю рукою їх на замовленні написати. Пошлих не було, а дуже еротичні і відверті речі молодь замовляє часто. Недавно прийшов зовсім сивий старший мужчина, а замовив кухоль для пива з зовсім голою дівчиною. Фото було якісне, високого розширення, видно, що аматорське. Мабуть, він для коханки подарунок готував".

Вартість чашок з малюнками і написами коливається від 50 до 120 грн. За місяць тільки на чашках продавець вторговує 5 тис грн.

Зараз ви читаєте новину «На розписаних чашках заробляють по 5 тисяч гривень на місяць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути