понеділок, 30 липня 2012 13:36

Іменинникам дають знижки на гру в пейнтбол
8

Фото: Фото: Володимир Мукан

У пейнтбольному клубі "Планета", що в столичному Гідропарку, в будні студентам та учням дають знижку - за 75 грн можна отримати екіпіровку, маркер - пневматичну зброю для гри та 200 куль із фарбою.

"Для повноцінної гри достатньо 200-400 куль. Іменинникам всю екіпіровку даємо безкоштовно. Достатньо пред'явити нам паспорт чи свідоцтво про народження. Також вони отримують пейнтбольну гранату або маркер із довшим стволом. Ним зручніше влучити в противника", - розповів інструктор Андрій Ричанчик.

Пейнтбол - це спортивна гра. Кожному учаснику видається форма, шолом та пневматичну зброю, що стріляє кулями із фарбою. Гравці поділяються на дві команди.

"Той, в кого потрапляють фарбою, вибуває із гри. Виграє команда, в якій до кінця залишиться найбільше "живих" учасників. Фарба, якою стріляють, харчова, її легко відіпрати. Ближче 5 метрів стріляти не радимо, може лишитися невеликий синяк", - розповів Ричанчик.

У пейнтбол грає не лише молодь, а й люди за 50.

"Один дідусь із онуками бува приходить. Спочатку вони його ганяли по полю, а потім він відігрався. Раз подружжя років до 30 приходило грати. Чоловік стріляв у дружину, вона — в нього. Коли в чоловіка закінчились кулі, я запропонував жінці поділитися своїми з ним, але вона відмовилися і просто почала полювати на нього, він ховався за барикади, а вона стріляла в нього. Мабуть, чоловік провинився в чомусь", - сказав Ричанчик.

У вихідний день та у будні без знижок вартість екіпіровки на одну особу - 75 гривень, 100 куль - 35 грн.

Зараз ви читаєте новину «Іменинникам дають знижки на гру в пейнтбол». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути