вівторок, 31 липня 2012 14:12

На оренді прикрас заробляють 2-3 тисячі гривень на місяць
5

Фото: Фото: Анна Усік

Столичний івент-менеджер Роман Нагорний у липні організував 5 весіль. Клієнтів шукає через інтернет. За 2 тис. грн допомагає молодятам запросити на святкування гостей, підібрати гардероб, замовити ресторан, фотографа, оператора, прикрасити ресторан та кортеж.

"Для нареченої допомагаю підібрати хорошого візажиста і перукаря, - каже Роман. - Раджу, на чому краще зекономити, а де можна і варто переплатити".

На прокат радить брати біжутерію і прикрас на весільну машину

"Весільну сукню брати на прокат не бажано. Краще купувати свою. Біжутерію купувати не варто. Після весілля ви навряд чи одягнете сережки і кольє на роботу. Так само як і білі туфлі. Прикраси на авто потрібні на кілька годин, поки кортеж їде від нареченої до РАЦСу або церкви. Але викидати на них тисячу-півтори гривень - більш ніж абсурдно. Виграєте, якщо після власного весілля подасте оголошення про прокат прикрас для авто".

Роман здає прикраси на авто в оренду. Прокат прикрас на одну машину обходиться у 200-250 грн.

"Прикраси для авто найкраще орендувати "з рук", а не у весільних салонах. Там роблять націнки - від 300 гривень. У комплект входять кільця, букет на радіатор і гірлянда на капот, - пояснює Роман. - Найчастіше беруть одразу на дві машини - для нареченої і нареченого, аби прикраси гармоніювали. Прикрасити авто можна самому кульками чи бантами, але воно виглядатиме дешево і по-сільському. Усі повітряні кульки по дорозі до РАЦСу полопають".

Гармонійно підібрані прикраси до весільних авто додають події ефектності та підкреслюють особливий статус молодят.

"Красивий та стильний кортеж буде виділятися в потоці машин. Гарно прикрашені автомобілі молодят оцінять як гостями, так і випадкові перехожі. Святковий настрій гарантовано усім", - каже Нагорний.

Показує ікебани та композиції з синтетичних квітів, об'ємні прикраси на каркасах, атласні циліндри та серця.

"Останнім часом дедалі більшої популярності у декорі весільних авто набирають м'які іграшки-наречені. Організатори весіль між собою їх кличуть "ведмедиками". Бо більшість молодят віддають перевагу парі плюшевих сірих, рожевих і кремових ведмедиків, одягнених як наречені - у сукню і костюм", - розповів чоловік.

Прикраси для авто тримає у власному гаражі. Їх має понад 20. На прокаті за місяць Роман отримує 2-3 тис. грн.

"Усе залежить від кількості клієнтів. Найбільше весіль завжди у липні та серпні. У гарячий сезон іноді маю і до 5 тисяч гривень. Розбирають усі. Половину прикрас купував, половину віддавали наречені, які допомагав влаштовувати весілля. Оголошення про оренду ікебан поширюю через газети та інтернет", - зізнається Нагорний.

Зараз ви читаєте новину «На оренді прикрас заробляють 2-3 тисячі гривень на місяць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути