неділя, 07 квітня 2013 13:24

У фільмі "Мадмуазель Живаго" Лара Фабіан народжує
38

Фото: Фото: Тарас Подолян

У столичному кінотеатрі "Україна" відбулася презентація музичного проекту "Мадмуазель Живаго", авторами якого є співачка Лара Фабіан, композитор і продюсер Ігор Крутий та режисер Алан Бадоєв.

"Це найдорожчий музичний фільм за всю історію СНД, - розповів Алан Бадоєв. – Бюджет становить Лбільше 2 мільйонів доларів. Фільм складається із 9 музичних новел, у кожній з яких Лара Фабіан з'являється у новій іпостасі. Це одна душа, яка проживає різні життя. Разом з тим всі композиції альбому зливаються в одну сюжетну лінію".

Спершу організатори влаштували показ для преси. Лара Фабіан співає з екрану англійською, французькою, італійською, іспанською. Вона то упир з вогняним волоссям, то Анна Кареніна, яка не гине під поїздом, а провалюється під кригу, то коротко стрижена і змучена бранка Освенціму. Вона співає колискову дитинці, народженій у горнилі смерті.

"Перше, що зробила Лара, коли потрапила до моделі концтабору, який побудували під Києвом, - розплакалася. Хтось із її рідні загинув за колючим дротом", - сказав режисер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Алан Бадоєв планує знімати повнометражні фільми

Сюжет до однієї з новел, яка називається "Сім'я" . придумала сама співачка. Її героїня замасковує синці на обличчі косметикою, в той час, як її чоловік-художник малює портрет. Потім жінка мусить зображати щасливу дружину, приймаючи гостей чоловіка на виставці. Після чого він лупцює її. Зрештою жертва тікає від мучителя, забираючи дітей.

"Багато жінок гинуть не на війні, а в себе вдома. Вони страждають, бо не можуть зробити вибір: залишитися чи піти", - прокоментував Бадоєв після показу проекту.

У кожній з новел багато крові, пристрасті, битого скла. Раз Фабіан рятує жінку, в якої почалися пологи, в наступному сюжеті – народжує сама.

" Якщо когось не збила машина, то його підірвали. А той, хто не загинув, народив від страху", – сміються між собою репортери.

В останній новелі партнером Лари Фабіан став співак Макс Барських, молодший від співачки на 20 років. Вони зіграли закохану пару 40-х років минулого століття, у якої на любов є всього три дні... в Парижі. У кадрі скромний солдат Макс навіть з'являється з оголеними сідницями. В кінці він гине під колесами машини з квітами на очах у коханої.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для Януковича співатимуть Вєрка Сердючка та Лара Фабіан

Після показу "Мадмуазель Живаго" продемонстрували фільм про те, як проходили зйомки. А проходили вони у Києві, Львові, маєтку Качанівки ще у 2010 році. На проект витратили 30 км кіноплівки і пошили 30 костюмів для Лари Фабіан.

"Цей проект зробив мене кращою як актрису, людину і однозначно – співачку", - сказала Фабіан на прес-конференції, куди вона прийшла із Крутим та Бадоєвим. Одягла сіру скромну сукню, волосся не завивала, як любить робити зазвичай.

Журналістів попередили, щоб не знімали її зі спалахом, мовляв це особисте прохання співачки. На нього зважили всі з більш як тридцяти фотографів, крім одного, який вмостився на першому ряду якраз навпроти Лари. Вона розмовляла французькою, але перекладачка дуже мляво і коротко передавала зміст її висловів. Ігор Крутий був у доброму гуморі і весь час жартував, нібито перекладаючи Фабіан:

"Мені не страшно було помирати в кадрі. Страшно було вбити Бадоєва".

Сам Алан говорив більше за всіх і постійно хвалив і дякував Фабіан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лара Фабіан зіграє ув"язнену концтабору

Одна із журналісток звернулася до співачки французькою. Питання не переклали. Фабіан відповіла коротко: "Меріл Стріп".

Стало зрозуміло, що питання стосувалося її кумира.

На прес-конференцію відвели не більше 20 хв., бо на червону доріжку вже стали збиратися зоряні гості, яких теж чекала прем'єра "Малмуазель Живаго". Були помічені із співаків : Ані Лорак , Фагот, сестри Завальські, Маша Фокіна, Санта Дімопулос, Макс Барських, Даша Астаф'єва, Наталія Могилевська. Були також ресторатор Маргарита Січкар, колишня дружина Бадоєва, ведуча Жанна Бадоєва з дітьми, продюсери Юрій Нікітін та Валід Арфуш.

Лара Фабіан та Ігор Крутий пробули в столиці України всього лише добу. Ночували в "Прем'єр Паласі" у номерах люкс вартістю близько 500 доларів. Після прем'єри фільму полетіли до Москви, де презентували його 6 квітня.

Всі охочі зможуть побачити "Мадмуазель Живаго" в інтернеті, куди, як пообіцяв Бадоєв , його днями викладуть.

Зараз ви читаєте новину «У фільмі "Мадмуазель Живаго" Лара Фабіан народжує». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі