вівторок, 31 січня 2012 12:27

Алан Бадоєв планує знімати повнометражні фільми

Алан Бадоєв планує знімати повнометражні фільми

Український кліпмейкер Алан Бадоєв в майбутньому збирається знімати повнометражні фільми. Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Ну, музичний проект "Мадемуазель Живаго" (в головній ролі зіграла французька співачка Лара Фабіан, - ред.) - це також сильний блокбастер. 30-хвилинний мюзикл "Z.Dance" — це також вже далеко від кліпів. Насправді мені все цікаво, але я ніколи не спішу. Життя так влаштовано, що ти маєш знати, що робитимеш завтра, а що пізніше. В мене в житті розписано все настільки чітко, як в математиці, хоч я її і прогулював. Із величезним об'ємом роботи справляюсь завдяки своїй команді. Це всі: і журналісти, і фотографи. І неважливо, чи добре про мене пишуть, чи погане. Головне, щоб у людей була реакція", - зауважує Бадоєв.

Ідеї у режисера можуть виникнути о третій ночі.

"Ідеї в мене виникають так: вжиг і ідея. І в третій ночі я починаю обдзвонювати всіх людей, без яких не можу працювати і запитую: "Чим ти зараз займаєшся? Чи любиш ти мистецтво так, як люблю його я? Значить ти мені не відмовиш. От зараз мені треба...". Дзвонив так хореографу Мігелю, з яким ми працювали над мюзиклом "Z.Dance," і кажу: "Ти знаєш, я реалізую твою найбільшу мрію". А він так спросоння: "Яку саме?". Ну, я розповів про все і додав: "На все у нас є п'ять днів". Він відмовився. А я сказав: "Тоді я їду до тебе в Москву". Я приїхав, ми бухнули, поговорили і коротше... Взагалі можу просити як завгодно, лиш би люди погодились працювати", - зізнається Алан.

Між тим режисеру цікаво, чи потрібні в Україні дорогі проекти.

"Я вже дуже довго працюю в кліпмейкерстві і досить довго відслідковую і піки і спади хорошої якості. І сьогодні, коли всі намагаються підекономити, мені цікаво, чи потрібен цій країні дорогий проект. Чи краще брати камеру, познімати себе на фоні природи чи моря під час відпустки. Викинути і піпл схаває", - розмірковує режисер.

Зараз ви читаєте новину «Алан Бадоєв планує знімати повнометражні фільми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути