понеділок, 10 серпня 2009 18:24

Алан Бадоєв зніме 11 кліпів для Лари Фабіан

Автор: фото з сайту www.larafabian.com
  Французька співачка Лара Фабіан замовила 11 кліпів київському режисерові Алану Бадоєву. Музику до її пісень напише композитор Ігор Крутой
Французька співачка Лара Фабіан замовила 11 кліпів київському режисерові Алану Бадоєву. Музику до її пісень напише композитор Ігор Крутой

Восени київський кліпмейкер 28-річний Алан Бадоєв зніме 11 кліпів для французької співачки бельгійсько-італійського походження Лари Фабіан, яка виконує шансон. Її вірші кладе на музику композитор 55-річний Ігор Крутой.

— Я давний поклонник Лары. Посмотрим, где лучше сделать ее новый альбом — в Москве, Нью-Йорке или во Франции, — розповідає композитор. — Ларі дуже сподобався кліп Бадоєва на мою пісню Toi et Moi для Дмитра Хворостовського. Алан зняв його у ролі ката. Дмитро каже, його маленька донька щодня просить включити це відео.

Бадоєв знімав кліпи для Софії Ротару, Валерія Меладзе, Авраама Руссо, Ірини Білик, Наталії Могилевської. Працювати з Ларою він  погодився одразу. Всі 11 кліпів будуть поєднані сюжетом. Каже, це буде великий музичний фільм:

— Ще ніколи я не реалізовував такі масштабні замовлення. Це буде щось особливе.

Роботу над кліпами Бадоєв розпочне, як відзніме весь матеріал для фільму "The Тьолки" за романом російського письменника Сергія Мінаєва. Наприкінці серпня почне знімати кліп для кримської співачки Джамали, 25 років, яка перемогла на конкурсі "Нова хвиля" в Юрмалі.

— Я захоплений її експресією, сміливістю, неординарним образом та манерою виконання, — каже Алан Бадоєв. — Веду переговори з її продюсером Оленою Коляденко. У кліпі буде повно енергії, яскравих костюмів та експресії.

Зараз ви читаєте новину «Алан Бадоєв зніме 11 кліпів для Лари Фабіан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути