Ексклюзиви
четвер, 22 березня 2012 12:57

"Такого ми вже більше не створимо" - про новий альбом гурту "AtmAsfera"

"Такого ми вже більше не створимо" - про новий альбом гурту "AtmAsfera"
Фото з офіційного сайту гурту

Гурт "AtmAsfera" випустив новий альбом "INTERNAL".

За словами учасника гурту, Андрія Шадія, робота над новою платівкою тривала досить довго - з 2009 року. Пісні з нової збірки написані в Україні Польщі, в Норвегії та, навіть, Швеції.

"Альбом досить різнобарвний. Там є кілька пісень, які складають корінь цієї платівки. Це дуже складні глибокі імпровізації, які ми дуже довго творили. Можливо, такого ми вже більше й не створимо", - сказав Gazeta.ua Андрій Шадій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У новому відео ТІК поєднає дві пори року

Першими почули нові пісні в Чехії. Нещодавно "AtmAsfera" відіграла концерти в клубах Праги, Брно, Простейова та Зліна.

Шадій розповів: "Ми почали наш тур. У зв'язку з виходом альбому будемо давати багато концертів. Розпочали його саме з Чехії. Це суто календарно вийшло. Хоча багато чеських слухачів нам писали, запрошували нас, після того як побували на наших польських концертах. Тому ми давно планували почати концертувати в Чехії".

Українська прем'єра "INTERNAL" відбудеться 22 березня у Львові. 17 квітня відбудеться великий концерт-презентація альбому в київському клубі Sullivan Room.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фома з "Мандрів" зняв кліп у музеї Гончара

До того ж, нова пісня гурту - "VIVA" - стала претендентом на звання "Пісні до Євро2012" в Польщі. Зараз триває смс-голосування за визначення переможця. До українського альбому ця пісня не увійшла.

Раніше писала про те, що пісня гурту "Гайдамаки" також увійшла до фіналу конкурсу.

Зараз ви читаєте новину «"Такого ми вже більше не створимо" - про новий альбом гурту "AtmAsfera"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі