середа, 07 березня 2012 09:00

У лідера гурту "Вій" вкрали пісні до нового альбому

У лідера гурту "Вій" вкрали пісні до нового альбому

У фронтмена рок-гурту "Вій" Дмитра Доброго-Вечора, 50 років, вкрали комп'ютер з вісьмома піснями для нового диску.

"Більш ні на яких носіях їх не зберігав, - розповів співак. - Відразу писав у студії на ноут. Його вкрали з машини в кінці листопада. Залишили з другом в машині і пішли на базар. Через 5 хвилин повернулися — машина закрита, сумка лежить. А ноутбука нема. Злодії відімкнули сигналізацію. Було вісім пісень, здається. Півроку писав ті пісні. Я відходив пару місяців. Зараз намагаюся відтворити всі пісні. Якщо вдасться, альбом випущу в кінці травня. Але ці всі пісні будуть по-іншому звучати".

Артист розповідає, що спочатку пише музику, лише потім текст, тому для нього головне відтворити мелодію.

"У мене в голові спочатку мелодія. Можу написати 20 куплетів, і ще не знатиму, про що пісня. Було хіба пару разів, коли я точно знав зміст пісні. Тексти у мене не так легко, як музика, виходять. Мені з себе треба їх видавлювати. Якби я знав, що зараз матиму 2 альбоми, а не 10, як мріяв, я би більше працював", - зауважив він.

Музикант вважає, що творчість повинна бути вартісною, і шкодує за роками, які витратив просто на заробляння грошей.

"Починали грати на вулиці на капелюха— скрипаль, флейтист, персурсіоніст і гітарист. Грали хорошу музику, джаз. Взимку в переході, влітку їздили в Крим. Раз навіть на весіллях грали. За рахунок цього годували родини. Але цей час для мене втрачений. Його просто немає, бо нічого вартісного не зробив", - додав співак.

Зараз ви читаєте новину «У лідера гурту "Вій" вкрали пісні до нового альбому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути