понеділок, 12 березня 2012 18:07

Це було одне з найоригінальніших святкувань дня народження Шевченка - Карпа
7

Фото: Фото з особистої сторінки Ірени Карпи

Український рок-гурт "Qarpa" розпочав тур Україною на підтримку нового альбому "And I made A Man". Вже відбувся перший концерт - у суботу, 9 березня у київському нічному клубі "Саліван рум". Також гурт презентував новий кліп на пісню "Soledad".

1 квітня гурт виступить у Дніпропетровську, потім — у Полтаві, Харкові, Львові та Чернівцях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ірена Карпа побилася з чоловіком

"Від київського концерту прекрасні враження. Спочатку переймалися, що підібрали невдалу дату — чотири вихідних, всі пороз'їжджалися. Значно менше прийшло людей, ніж хотіло. По відгуках у соцмережах це видно. Але людей було навдивовижу багато. Пустинні вулиці, але зал забитий. Дуже приємно здивована була", - зазначила лідер гурту та письменниця Ірена Карпа.

Концерт називався "День народження ді-джея Тараса Шевченка" . Карпа з'явилась на сцені з приклеєними чорними вусами і смушевій шапці, танцювала гопак.

"Хороший вийшов триб'ют до Тараса Шевченка, одне з найоригінальніших святкувань його дня народження в Україні. Видно, що наша публіка дуже змінилася за останній час. Багато різнопланових людей прийшло, старші були, офісний плактони — ніколи б не подумала, що прогресивну музику слухають. Шалені білявки стрибали на своїх шпильках під нашу музику. Дуже зворушило, коли після презентації кліпу, в якому я постала в образі мексиканської художниці Фріди Кало, якась дівчинка намалювала собі зрощену брову. Один з найприємніших моментів концерту був", - зауважила Карпа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ірена Карпа закопає плаценту новонародженої дочки у Піренеях

Каже, що на наступний день після концерту почувається дуже втомленою.

"Після концерту завжди лишається надлишок адреналіну. Обіймаюся з друзями, фотографуюся, підписую книжки. Потім або отримую прочухана від викладачки вокалу, або хвалить мене. Цього разу похвалила, що було дуже дивно. Кожен раз, коли у мене в горлі щось першило, клятий макдональдс, яким я вечеряла, уявляла, що вона підбігає і робить мені подачу у вухо. Щоразу в моменти, коли важко на сцені, згадую слова Каші Сальцової. Вокал, всі ці технічні навички — фігня, головне месидж, - сказала недавно. Звичайно і вокалом займаюся, але у критичний момент треба зібратися. У мене є специфічні рухи на сцені, наче ми граємо у баскетбол зі слухачами. Я кидаю енергію їм, а вони мені. Посил один — хай зникнуть страждання і їхні причини, і щоб з'явилося щастя і причина до нього. Чесно кажу - шаманю на сцені. Через те і енергії дуже багато. Правда на другий день з ліжка неможливо піднятися, крепатура страшна. В житті не танцюю так, як на сцені. Валяюсь цілий день, одною ногою щось роблю, при чому що треба ж працювати, писати щось", - розповіла співачка.

Зараз ви читаєте новину «Це було одне з найоригінальніших святкувань дня народження Шевченка - Карпа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі