субота, 22 жовтня 2011 13:13

Ірена Карпа побилася з чоловіком

Ірена Карпа побилася з чоловіком

Письменниця Ірена Карпа розповіла коли востаннє билася, цілувалася та їздила поїздом.

"2006 року – на Форумі видавців зі своїм другом Гришею Охотіним. Посперечалися про фільм Кім Кі Дука "Весна, літо, осінь, зима... і знову весна". Я казала, що стрічка класна, відстоювала буддизм. А Гриша щось ніс про християнську мораль. Я вибила йому трохи щелепу, а він мені поставив синці на гомілках. Валялися на підлозі, за волосся дерли одне одного. Потім поїхали пити коньяк із Юрком Покальчуком. Їздила поїздом востаннє позаминулої весни у Франції вагітною – від Парижа до Орієнта. Навідувала подружку біля Атлантичного океану.

Було дуже гамняно, тоді якісь страйки йшли на залізниці. Той сраний швидкісний поїзд їде 300 кілометрів на годину і мав домчати за 3 години. А приповз ледве за 6 чи 7. Не працювали кондиціонери в закупорених вагонах. Не можна було купити гарячої їжі в кафе. З горя літні француженки казали бармену: "Хіба месьє не може зробити нам гарячого бутерброда? Він же і сам такий гарячий". Бармен дуже сильно дратувався й червонів. Цілувалася по-справжньому і сильно з чоловіком днів 10 тому в Піренеях. А так часу не вистачає. Важко це робити на бігу з двома дітьми в руках і псом, що смикає повідок у інший бік", - розказала письменниця й пояснила чому любить колупатися в носі.

"Востаннє це робила секунду тому. Я люблю колупатися в носі, зубах, очах, вухах. Погано, що культура це забороняє. Розумію, що харкатися некрасиво. Але колупатися в носі, по-моєму, дуже філософсько", - зазначила пиьсменииця.

Прочитати коли письменниця востаннє курила, лаялася та фарбувала волосся можна у журналі "Країна" № 39 (92) за 16 вересня 2011 року.

Журнал можна купити у точках продажу преси за ціною 9 гривень.

Передплату на журнал "Країна" можна оформити у будь-якому поштовому відділенні України. Передплатний індекс - 37278. Вартість передплати на місяць — 28 грн.

Зараз ви читаєте новину «Ірена Карпа побилася з чоловіком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути