четвер, 16 травня 2013 15:23

Новий роман Дена Брауна про мандрівку пеклом вийде влітку українською мовою

 

На початку травня вийшла друком книга "Інферно" одного з найпопулярніших письменників сучасності Дена Брауна. Українські шанувальники творчості американського письменника зможуть купити нову книгу вже влітку. "Інферно" вийде друком у видавництві "КСД" накладом у 100 тисяч примірників.

В основі сюжету роману "Інферно" нові пригоди професора з Гарварду Роберта Ленгдона, вже відомого читачам за романами "Янголи й демони", "Код Да Вінчі" та "Втрачений символ". Події в "Інферно" розгортаються у Флоренції ХІІІ сторіччя та переплітаються з сюжетом "Божественної комедії" Данте.

Завдяки такому переплетінню Ден Браун описує мандрівку живої людини світом померлих, де головний герой спробує відповісти на питання, що цікавлять та турбують людство з прадавніх часів.

Попередні романи Дена Брауна в Україні як і в світі також стали бестселерами. Найбільші показники належать скандально відомому роману Дена Брауна "Код Да Вінчі" - сукупні продажі перетнули відмітку у 120 тисяч примірників.

А загалом в Україні продали близько 300 тисяч книг про пригоди професора Роберта Ленгдона - "Янголи й демони", "Код Да Вінчі" та "Втрачений символ".

Зараз ви читаєте новину «Новий роман Дена Брауна про мандрівку пеклом вийде влітку українською мовою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі