четвер, 23 лютого 2017 13:56

"Кров під час перегляду цього фільму скипить" - кінокритик

Вийшов другий український трейлер пригодницького фільму "Меч короля Артура" британського кінорежисера Ґая Річі. Світова прем'єра картини відбудеться у травні 2017 року.

"Після декоративних Шерлоків Холмсів і ефектних кримінальних екшенів режисер Ґай Річі виходить на нову вершину. Він взявся за абсолютно нехарактерну для себе тему - середньовічний бойовик. Кров кіноманів під час перегляду цього фільму скипить у бентежному екстазі гніву і феєрії драйву. Цьому сприятиме рок-н-рольний варіант шлягера Led Zeppelin", - каже кінокритик Антон Філатов.

У центрі сюжету - історія сходження на трон одного з головних персонажів британських легенд короля Артура. Він живе у передмісті Лондона, тоді - Лондініум. Разом з друзями заробляє на кулачних боях, грабує багатіїв. Артур починає бачити дивні видіння, у яких він бореться за престол з чарівниками і чудовиськами. Видіння допомагає розшифрувати голова руху спротиву Біл Вілсон. Члени руху хочуть повалити короля-тирана Вортігерна. Артур дізнається, що він - син попереднього короля Утера Пендрагона. Його вбили через змову. Вирішує приєднатися до руху спротиву.

Артура зіграв Чарлі Ханнам, знаний за фільмом "Багряний пік". Короля Вортігерна - Джуд Лоу. Він відомий за стрічками "Ґаттака" та "Штучний розум".

У фільмі "Меч короля Артура" зіграв футболіст Девід Бекхем. У сценарій фентезі спеціально додані жарти, пов'язані з футболом.

Зараз ви читаєте новину «"Кров під час перегляду цього фільму скипить" - кінокритик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua