пʼятниця, 22 липня 2016 16:34

Музиканти The Subways пригадали, як Гай Річі запросив їх знятися у своєму фільмі

Музиканти The Subways пригадали, як Гай Річі запросив їх знятися у своєму фільмі
peoples.ru

Гурт The Subways розповіли Gazeta.ua як потрапили до фільму Гая Річчі "Рок-н-рольщик".

"Ми писали свій другий альбом у Лос-Анджелесі. Ввечері трішки випили, на ранок лежим у ліжку, стукає менеджер у двері і каже: "прокидайся, з тобою хоче поговорити Гай Річі". Я не повірив йому, перевернувся на інший бік і продовжив спати. Він стягує мене з ліжка і дає телефон. Гай Річі каже: "я роблю фільм і ваша пісня "Rock & Roll Queen" буде ідеальною до однієї зі сцен. Ви круті. Я б хотів, щоб ви теж були у кіно". Я сказав: "так, чудово". Кілька місяців потому у нас був концерт у Портсмуті і приїхала знімальна група з камерами, ми попередили фанатів, сказали, що все як завжди, просто пройдуть зйомки.

Прем'єра була на Leicester Square, безкоштовні квитки, попкорн, все про що ми мріяли. Ми сиділи і думали, яка сцена буде з нами, адже нас не попередили заздалегіть. Пісня, яку Гай взяв у фільм вона більше про кохання, тому дружина сидить і каже: "Нехай хтось помре! Нехай хтось помре" і так дійсно вийшло, тому моя дружина була дуже задоволена. Ми неймовірно щасливі і пишаємося роботою з Гаєм Річі", - говорить соліст The Subways.

Нагадаємо, гурт ДахаБраха повернувся з європейського туру. Це перший український гурт, який запросили на відомий британський Ґластонбері.

"Хотілося, щоб наші фестивалі досягли такого рівня, як Ґластонбері. Важливо, щоб вчасно був саундчек. Якщо ти не встигаєш, вибач, все залежить від артистів, техніків, командної гри, менеджерів, це спільна робота, зусилля. Ми плануємо наш виступ не один день. До речі, і глядачі мають готуватися, наприклад в один з днів на Atlas weekend був дощ, не було багато людей, тому що вони взмокли. Та чому не підготувалися? Чому не дивились прогноз погоди? Ви ж йшли на природу. У Європі і світі такого немає, вони йдуть, якщо купили квитки і хочуть почути і побачити, за чим вони йдуть - зроблять все залежне, щоб отримати те, за чим вони йдуть, незалежно від того чи буде дощ", - говорить учасниця колективу Ніна Гаренецька.

Читайте також: Сплін та "Машина времени" виступили на Atlas Weekend

Зараз ви читаєте новину «Музиканти The Subways пригадали, як Гай Річі запросив їх знятися у своєму фільмі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути