пʼятниця, 12 червня 2015 14:44

Девід Бекхем зіграє в новому фільмі Гая Річі

Девід Бекхем зіграє в новому фільмі Гая Річі

Екс-футболіст Девід Бекхем зніметься в новому фільмі Гая Річі під назвою "Лицарі Круглого столу: Король Артур", повідомляє Daily Mail. Відзначається, що він виконає епізодичну роль у проекті, реліз якого запланований на наступний рік.

Також наголошується, що в сценарій фентезі будуть спеціально додані жарти, пов'язані з футболом і значимістю персонажа відомого футболіста.

Сюжет фільму оповідає про молодого Артура, який тиняється на околицях Лондоніума зі своєю бандою. Своїм походженням він зовсім не дорожить і не цікавиться. Так він живе до моменту, коли доля зводить його з магічним мечем Екскалібуром.

Після цього Артур кардинально змінюється. Він закохується, приєднується до руху опору і об'єднує навколо себе людей з тим, щоб повалити тирана Вортігема, який вбив батьків Артура і захопив трон.

На даний момент в акторський склад картини вже входять Чарлі Ханнем (король Артур), Джуд Лоу (кельтський король Вортигерн), Поппі Делевінь, Ерік Бана, Джимон Хонсу, Астрід Берже-Фрісбі та інші.

Гай Річі вже співпрацював зі спортсменом - в 2013-му знаменитий режисер знімав рекламну кампанію за участю Бекхема.

Зараз ви читаєте новину «Девід Бекхем зіграє в новому фільмі Гая Річі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі