четвер, 24 січня 2013 10:21

"Як казав Елвіс Преслі "Кіс май ез" - огляд кінопрем'єр 24 січня

"Як казав Елвіс Преслі "Кіс май ез" - огляд кінопрем'єр 24 січня
Фото: kinopoisk.ru

Загальна риса кінопрем'єр цього тижня – брутальність. Кількість трупів, що з'являються в "Мисливцях на гангстерів" та "Семи психопатах" більше ніж кількість глядачів, що можуть вміститись в залі під час перегляду цих стрічок. Ну, а матюків в інших трьох прем'єрах – більше, ніж слів в цій статті.

Мисливці на гангстерів

- Звільниш мене від блуду і зробиш чесною жінкою?

- Ні, просто затягну в ліжко – говорить головний герой стрічки своїй палкій спокусниці.

Дія фільму розгортається в 1949 році, в Лос-Анджелесі. Гангстер Міккі Коен тримає все місто під контролем. Він має вплив не тільки на охоронців та кіллерів, що на нього працюють, але й на поліцію та політиків. Однак свавілля цієї людини – не до смаку групі відчайдушних копів, котрі вирішили самотужки навести лад в місті. Для цього вони лишили вдома свої поліцейські значки та взяли до рук зброю.

"Фільм прилизаний, стильний і водночас поверховий. Легко переглядається, ще легше сприймається, і зовсім не запам'ятовується" - Total Film.

Сім психопатів

- Продовжуєш красти собак?

- Я їх тільки позичаю… і потім повертаю за винагороду – описує свій бізнес один із психопатів.

Письменник-невдаха ніяк не може закінчити сценарій для фільму. В цей час друзі втягують його в неприємні "розборки" через викраденого песика. На нього починає полювати мафія, адже цей милий собака – улюбленець кримінального авторитету. Це стане причиною багатьох перестрілок, навіжених розмов та цілої хвилі відчайдушних історій. У всьому цьому головний герой знайде своє натхнення.

"Стрічка вражає своєю дурістю, причому дурістю навмисною, яка ні на хвилину не дозволяє забути, що це художнє кіно" - Chicago Sun-Times

Паркер

"Спочатку ми дамо вкрасти їм, а потім обчистимо і їх самих" - коментує свій нехитрий план відплати героїня стрічки. Головний герой, ім'ям якого названо фільм, живе за кодексом честі і, незважаючи на своє кримінальне минуле, ніколи не забирає гроші у бідних. Разом зі своєю вродливою напарницею вони відплатять своїм кривдникам.

"Бойовик вибудувано на шаблонах, котрі спробували прикрити сценами надзвичайної жорстокості. Проте Джей Ло випала можливість показати всі свої принади" — MovieMaze.de

Білет на Vега$

"Як казав Елвіс Преслі: "Кіс май ез" - говорить підступний карлик перед тим, як розстріляти головних героїв стрічки. Макс і Ліза стають переможцями лотереї, джек-пот якої складає п'ять мільйонів доларів. Щоб забрати гроші їм необхідно поїхати в Лас-Вегас. Однак, коли вони опиняються в столиці азартних ігор – на їх слід несподівано виходить авантюрист в костюмі Елвіса Преслі. З цього моменту їх подорож перевертається з ніг на голову.

"Сценаристи спробували обіграти в цій стрічці американські комедії, дія котрих розгортається в Лас-Вегасі, однак через це вона стала ще більш вторинною" – Filmpro.ru

Велика вечірка

"Самогубство – не для панків" - говорить головний герой, що називає себе найстарішим в Європі панком з собакою. Комедію буде представлено в рамках міні-кінофестивалю "Вечори французького кіно". Стрічка розповідає про двох абсолютно несхожих один на одного рідних братів. Один - Нот - вештається біля супермаркету в надії, що хтось пригостить його цигаркою, йогуртом чи собачим кормом. Його брат - стриманий і консервативний Жан-Пьер – працює продавцем матраців. Та одного разу його звільняють і через свій відчай він вирішує стати таким як і його брат – панком. Разом вони спробують провести революцію проти споживацького суспільства.

"Ця анархічна і весела комедія переповнена клоунським гумором" - Сine-vue.

Зараз ви читаєте новину «"Як казав Елвіс Преслі "Кіс май ез" - огляд кінопрем'єр 24 січня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі